اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در آستانه برگزاری اجلاسیه 616 شهید

فضای تربت جام رنگ و بوی شهادت گرفت

در آستانه برگزاری اجلاسیه 616 شهید، فضای عمومی تربت جام معطر به عطر شهیدان شد و حال و هوای دوران دفاع مقدس پیدا کرد.

فضای تربت جام رنگ و بوی شهادت گرفت

به گزارش خبرگزاری فارس از تربت جام، این شهرستان از ابتدای پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس و همچنین در مبارزه با اشرار مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر تاکنون 616 شهید والامقام از نیروهای مسلح، مردمی و همچنین بیش از 2 هزار جانباز و آزاده تقدیم انقلاب کرده و اکنون پس از گذشت 26 سال از جنگ تحمیلی برای نخستین بار کنگره 616 شهید شهرستان به همت مسئولان و مردم شهید‌پرور، دهم بهمن ماه در مصلای الغدیر برگزار می‌شود.

* حرف مشترک شهیدان در وصیت‌‌نامه‌ها

آیا تا به حال وصیت‌نامه‌ای از شهدا خوانده‌اید تا به دغدغه مشترک میان شهدا پی ببرید؟ آنها چرا و برای چه به جبهه رفتند و شهادت را به زندگی و دنیا ترجیح دادند و چرا این جمله را فریاد کردند که زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است.

با مطالعه این وصیت‌نامه‌ها به نکته‌ای مشترک در تمام آنها پی می‌بریم و آن اعتقاد و پایبندی به ولایت فقیه و اطاعت بی‌ چون و چرا از امام خمینی (ره) است.

با کمی تفکر به این نتیجه می‌رسیم که تمام هم و غم شهیدان رفاه و آسایش و چیزهای رایج بین عوام نیست.

نگاه متمرکز این شهدای بابصیرت به این امر، برپایی حکومت جهانی به دستان قدرتمند حضرت مهدی (عج) است که این امر محقق نمی‌شود مگر با تمرین زندگی در سایه ولی فقیه.

تمام سفارش و تاکید شهدا به پیروی از ولایت فقیه به منظور آماده‌سازی جامعه برای پذیرش آن موعود است که باید این خواسته آنان سرلوحه حرکت همگان قرار گیرد.

وصیت‌نامه شهیدان هشت سال دفاع مقدس بیشتر شامل سفارش‌هایی است که محور آنها معنویت، خدامحوری، تبعیت از قرآن و سنت و سیره معصومین (ع)، اخلاق و رفتار اسلامی است و معنویت، روحیات، اخلاق سازندگی، کار و تلاش و تعهد را به انسان هدیه می‌دهد.

تربت جام در دفاع مقدس 13 سردار استانی و ملی دارد. شهید حسن علیمردانی که امام(ره) تنگه چزابه را به نام تنگه علیمردانی نامیدند یکی از این شهداست، شهید علیمردانی مردانه در تنگه چزابه مقاومت کرد و در آنجا به شهادت رسید و تنگه چزابه را از لوث وجود بعثی‌ها آزاد کرد.

شهید علیمردانی در سال 1333 در روستای آغل‌کمر تربت جام متولد شد. خانواده وی مثل بسیاری از مردم آن روستا وضع مالی مناسبی نداشت و حسن مجبور بود از همان کودکی با کار و تلاش در چرخاندن چرخه زندگی، خانواده را یاری کند.

وی 13 سال بیشتر نداشت که نیاز خانواده به کمک خرجی، او را برای کار به مشهد کشاند تا بتواند کمی از نیاز خانواده را برآورده سازد.

این شهید در سن 27 سالگی ازدواج کرد و حاصل این پیوند سه دختر و یک پسر است که از وی به یادگار مانده‌اند.

قبل از پیروزی انقلاب، فعالیت و تلاش این شهید ستودنی است و در همه مبارزات شهر مشهد فعالانه و خالصانه شرکت داشت. با شروع جنگ تحمیلی به میدان نبرد حق علیه باطل شتافت و با شهامت و رشادت به پیش می‌تاخت تا اینکه در حصار چزابه بر اثر اصابت تیر به قلب پاکش شربت شهادت نوشید.

انتهای پیام/2202/غ20/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول