اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان:

یارانه حوزه آرد و نان رقابت کیفی بین واحدها را کاهش می‌دهد

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان گفت: یارانه حوزه آرد و نان رقابت کیفی بین واحدها را کاهش می‌دهد.

یارانه حوزه آرد و نان رقابت کیفی بین واحدها را کاهش می‌دهد

رسول منصوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان و در پاسخ به گزارش فارس در زمینه کاهش کیفیت نان در برخی واحدهای نانوایی استان اظهار داشت: نظر به وجود فضای کافی برای ذخیره سازی گندم، موضوع کیفیت سیلوها و استفاده از کندوهای استاندارد برای نگهداری گندم مورد استفاده در صنعت آرد و نان استان زنجان مورد تأکید است.

وی گفت: در حال حاضر بیش از 450 هزار تن فضای ذخیره سازی مطلوب گندم در استان وجود دارد که با در نظر گرفتن مصرف سالانه 130 هزار تنی در استان، ظرفیت اشاره شده بیش از سه برابر گندم مصرفی است.

رئیس هیئت مدیره شرکت غله استان زنجان افزود: گندم تولید سال جاری در استان ضمن تأمین نیاز داخلی و پوشش بخشی از نیاز استان‌های همجوار، از کیفیت خوبی برخوردار بوده و فعالیت اکیپ درجه‌بندی کارخانجات آرد سازی در راستای نظارت بر رعایت استانداردهای مربوطه حکایت از استحصال آرد مرغوب دارد.

این مسئول در مورد کیفیت نان‌های تولیدی استان گفت: با وجود مواردی از عدم رعایت اصول پخت نان در برخی واحدهای نانوایی، گزارش ماهیانه مرکز پژوهش‌های غلات کشور بیان می‌دارد، که استان زنجان در یک سال اخیر جزو پنج استان برتر کشور در درجه‌بندی کیفیت انواع نان است.

منصوری گفت: از آنجایی که بسیاری از همشهریان هنگام مسافرت به مناطق دیگر کشور، نان تولید استان را به همراه می‌برند، دلیل استقبال ایشان از کیفیت و محبوبیت نان‌های محلی مانند لواش و تافتان است.

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به وجود اختلاف قابل توجه در قیمت گندم و آرد دولتی واگذار شده به کارخانجات آرد سازی و واحدهای خبازی نسبت به قیمت آزاد آن ادامه داد: در راستای جلوگیری از افزایش قیمت نان، اختلاف قیمتی موجود در قالب یارانه توسط بودجه عمومی کشور پوشش داده می‌شود که همین مساله بستر سوء استفاده را برای برخی واحدهای نانوایی فراهم آورده، فلذا نیازمند تشدید نظارت و کنترل از سوی ارگان‌های ذیربط را می‌طلبد.

وی اضافه کرد: در صورت تحقق مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها و یکسان سازی قیمت‌ها و بدلیل بازگشت رقابت در بین واحدهای این حوزه، افزایش کیفیت آرد و نان بیشتر متصور خواهد بود.

انتهای پیام/2308/س30/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول