اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

شهردار تسوج:

نگاه تخیلی چاره تسوج نیست/ بودجه بادکنکی هرگز!

شهردار تسوج با بیان اینکه بودجه شهرداری نباید بادکنکی بسته شود، گفت: تاکنون با نگاهی تخیلی به توسعه شهری تسوج نگریسته شده و به فعالیت‌های شهری به طور موردی و نه اصولی نگاه شده است.

نگاه تخیلی چاره تسوج نیست/ بودجه بادکنکی هرگز!

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، شهرداری تسوج در سال 1336 تاسیس شده و تا سال 1358 به صورت انجمن شهری اداره می‌شد و تا به امروز این شهر 14 شهردار به خود دیده است.

حجت عبدالرحمانی که چند ماهی است که از طرف اعضای شورا تسوج به اتفاق آرا انتخاب شده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره برنامه‌ها و مشکلات این شهر می‌گوید.

ساختار بیمارگونه اساسی‌ترین مشکل شهرداری تسوج است

وی اساسی‌ترین مشکل شهر تسوج را ساختار بیمارگونه شهرداری دانست و گفت: معضل اساسی اعتمادسازی و ایجاد ارتباط مستقیم شهروندان و شهرداری است. که مدیریت‌های قبلی موجب شده مردم به شهرداری اعتماد نکنند.

بافت‌های فرسوده بزرگ‌ترین تهدید تسوج

شهردار تسوج با اشاره به زلزله‌خیز بودن منطقه بافت‌های فرسوده را بزرگ‌ترین تهدید این شهر عنوان کرد و گفت: احیای بافت فرسوده و تاریخی شهر در دستور کار شهرداری و شورای شهر قرار دارد و تلاش می‌کنیم موانع پیش رو را با کمک راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و حمایت و همکاری مردم برطرف کنیم.

احداث راه ارتباطی تسوج ـ مرند از آرزوهای دیرینه مردم تسوج و مرند

وی احداث راه ارتباطی تسوج ـ مرند را یکی از آرزوهای دیرینه مردم این دو شهرستان عنوان کرد و افزود: در صورت تحقق این امر این راه ارتباطی از 110 کیلومتر به 23 کیلومتر کاهش یافته و موجب تقویت روابط اقتصادی و فرهنگی مابین این مناطق و رونق تجاری استان خواهد شد‌.

وی همچنین احداث و راه‌اندازی پادگان تسوج را که اخیرا با انتقال مهندسی شمال غرب کشور به این منطقه موافقت شده یکی از مؤلفه‌های توسعه و رشد منطقه عنوان کرد.

عبدالرحمانی با اشاره به قدمت و جایگاه تسوج در معادلات فرهنگی و سیاسی و اقتصادی استان در گذشته تصریح کرد: مسجد جامع تسوج و نقش فرهنگی مردمان این منطقه که به طور مکرر در اسناد و کتب تاریخی ذکر شده بهترین سند برای جایگاه با ارزش این شهر است و وجود افراد فرهیخته و تحصیل کرده در اقصی نقاط جهان افتخاری برای این شهر به شمار می‌آید.

وی شفاف‌سازی موضوعات و ارائه خدمات شهرداری را عامل مهم در جلب مشارکت مردم اعلام کرد و افزود: در این زمینه هر چه ارتباط مدیران شهری با رسانه‌ها بیشتر و بهتر صورت گیرد مشارکت مردم نیز بیشتر خواهد شد.

عبدالرحمانی افزود: تکریم ارباب رجوع، شفاف‌سازی امور و اعتماد‌سازی بین مجموعه شهرداری و شهروندان محور تمام برنامه‌هاست و تلاش خواهیم کرد با تحقق این سه اصل در توسعه و آبادانی این شهر تاریخی و فرهنگی گام برداریم.

تحقق نیافتن وعده‌های مسئولان استانی و کشوری به مردم تسوج

شهردار تسوج با بیان اینکه با اتکا و پشتیبانی مردم ظرفیت‌های شهر را فعال می‌کنیم، گفت: مسیرگشایی و ساماندهی خیابان اصلی شهر، بازگشایی محوطه پیرامون مسجد جامع تسوج به عنوان نماد تدین مردم و تبدیل اثر تاریخی «حمام بازار» به یک موزه با همکاری و مشارکت مردمی صورت خواهد گرفت.

وی در پاسخ به اینکه قبلا از طرف مسئولان استانی و حتی کشوری قول‌هایی داده شده ولی این خواسته مردمی تحقق نیافته است، خاطر نشان کرد: این طرح‌ها به همت گروه مشاوران و رایزنی‌های انجام یافته سال آینده عملیاتی می‌شود.

با اجرای طرح‌های شهری جلوی سودجویان و زمین خواران گرفته می‌‌شود

شهردار تسوج با بیان اینکه در مدت حضور خود در مسئولیت شهرداری مجموعه بیمارگونه شهرداری تا حدودی علاج شده و امور جاری شهر و شهرداری با جدیت در حال پیگیری است، گفت: چارچوب و ساختار اصلی شهر در سال‌های گذشته مغفول مانده بود به طوری که اسکلت‌بندی شهر در طول ده‌ها سال گذشته تنها با طراحی یک خیابان اصلی و چند خیابان فرعی تعریف شده است و اکنون دیگر جوابگوی شهر نیست.

وی ادامه داد: در حالی که باید به توسعه متوازن شهر توجه می‌شد، از طرفی طرح هادی این شهر در طول هشت سال گذشته تحقق نیافته و طبق برنامه‌ریزی و پیگیری به عمل آمده امیدواریم این امر تا پایان سال محقق شده و به اطلاع شهروندان برسد تا جلوی برخی سودجویان و زمین‌خواران گرفته شود.

به حد کافی در تسوج تخیلی کار شده است

شهردار تسوج گفت: تاکنون با نگاهی تخیلی به توسعه شهری تسوج نگریسته شده و به فعالیت‌های شهری به طور موردی و نه اصولی نگاه شده است. مواردی مانند طرح جامع و جانمایی صحیح در مسیر این فعالیت‌ها کمتر دیده شده است در صورتیکه باید برنامه‌هایی برای تأثیرگذاری در طرح جامع که توسط ادارات مرتبط دیگر برای شهر تعریف می‌شود وجود داشته باشد. شهرداری مصمم است با تعامل و مردمداری در ساماندهی امور حمل و نقل، ساماندهی املاک رها شده، و اجرای طرح‌های زیربنایی در راستای توسعه شهر و جبران کاستی‌های گذشته گام برداریم.

شهردار تسوج، خرید دستگاه خط کشی معابر، نظارت اساسی بر پروژه‌های شهری، رفع نواقص کارخانه آسفالت و شن و ماسه، تسهیل در صدور پروانه ساختمانی برای مزدوجین جدید را از اقدامات 45 روزه کاری مجموعه شهرداری عنوان کرد و افزود: ایجاد اتاق فکر، حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی، طرح برگزاری همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ایجاد مجتمع تجاری و خدماتی، طراحی بازار هفتگی، اتمام و تجهیز آتش نشانی، راه‌اندازی ترمینال مسافربری، برگزاری جشنواره برداشت آلبالو و نصب پارک متر در خیابان اصلی از جمله امور در دست اجرای شهرداری است.

شهردار تسوج بودجه این شهر را 3.5 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: نمی‌خواهیم با بودجه بادکنکی که فقط موجب افزایش توقعات را به همراه دارد اقدام کنیم و بر اساس اعداد و ارقام واقعی به اداره شهر بپردازیم تا توسعه و آبادانی شهر را به همراه داشته باشیم.

انتهای پیام/60008/ع40/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول