اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان همدان خواستار شد

تغییر سهمیه منطقه بومی همدان در کنکور از استان‌های مجاور به طرف مرکز

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان همدان گفت: در صورت تغییر سهمیه منطقه بومی همدان در کنکور سراسری از استان‌های مجاور به طرف مرکز مانند مرکزی، قزوین و زنجان موفقیت و قبولی بیشتری در کنکور خواهیم داشت.

تغییر سهمیه منطقه بومی همدان در کنکور از استان‌های مجاور به طرف مرکز

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا خزایی بعداز ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: در توسعه کشور و استان هیچ عاملی نمی‌تواند با عامل انسانی برابری کند.

وی افزود: به هر میزان برای ورود به دانشگاه تلاش شده و گام‌های بهتری برداشته شود در واقع زیر ساخت‌های توسعه استان را بهتر پایه‌ریزی کرده‌ایم.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: رتبه بندی همدان در آموزش و پرورش در سال 89 18، سال 90 17، سال 91 21  و سال 92 رتبه 14 را در کشور داشته است.

وی افزود: با وجود تلاش‌های صورت گرفته در این حوزه، نتایج حاصله مطلوب نبوده هرچند از میانگین کشوری مطلوب‌تر بوده است.

خزایی تصریح کرد: در سال 92، 30 هزار شرکت‌کننده در کنکور داشتیم که 10 هزار نفر پیش دانشگاهی و در کل 35 درصد دانش‌آموز و 65 درصد پشت کنکوری بوده‌اند.

وی بیان کرد: ظرفیت پذیرش آموزش عالی دانشگاه‌های استان همدان تأثیر زیادی بر ظرفیت و شانس قبولی دارد.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان همدان اذعان داشت: در قبولی دانشگاه فقط آموزش و پرورش دخیل نیست بلکه سازمان‌های دولتی و غیر دولتی هم نقش دارند.

وی اضافه کرد: در این شرایط با بررسی‌های صورت گرفته استان‌های دیگر از ظرفیت برون سازمانی بهره خوبی را می‌برند.

خزایی یکی از بحث‌های مهم در قبولی دانشگاه را بومی سازی دانست و خاطرنشان کرد: با قانون بومی‌گزینی که از سال 86 تصویب شد، همدان با استان‌های محروم در یک ناحیه قرار گرفت و بیش از 70 درصد سهمیه دانشگاه‌ها به این سه استان اختصاص پیدا کرد.

وی ادامه داد: موضوع بومی‌سازی در حالی بود که دانش‌آموزان همدانی تمایل کمتری برای تحصیل در این استان‌ها داشتند.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان همدان گفت: در سال 88 از کرمانشاه 945 نفر و از کردستان 649 نفر وارد همدان شده‌اند که در مقابل آن 181 نفر از همدان به کرمانشاه و 117 نفر از همدان به کردستان برای تحصیل رفته‌اند و همین روند در سال‌های بعد از 88 هم ادامه داشت.

وی تأکید کرد: در صورت تغییر سهمیه ناحیه بومی با استان‌های مجاور به سمت مرکز مانند مرکزی، قزوین و زنجان موفقیت و قبولی بیشتری در کنکور خواهیم داشت.

خزایی خواستار تغییر سهمیه ناحیه بومی با استان‌های مجاور مرکز، افزایش ظرفیت دانشگاه‌ها روزانه در مقطع  کارشناسی، افزایش ظرفیت سهمیه شبانه دانشگاه‌های استان برای جذب دانش‌‌آموزان بومی، متناسب‌سازی رشته‌های دانشگاه‌های پیام‌نور در شهرستان‌ها و مناطق استان شد.

وی در پایان سخنان خود درخواست اختصاص 400 میلیون ریال برای تشکیل کلاس‌های کنکوری در مناطق محروم، همایش تجلیل از نخبگان در 19 منطقه، تجهیز کتابخانه مدارس به کتب دانشگاهی، برگزاری آزمون جامع و... شد.

انتهای پیام/89029/ی30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول