علیرضا فیاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: بوفه مدارس به عنوان پایگاه تغذیه سالم در مدارس شناخته میشود.
وی از برنامههای ویژه اداره آموزش و پرورش استان زنجان برای بهداشت بوفه مدارس خبر داد و اضافه کرد: این نظارت شامل بهداشت اقلام و خوراکیهای عرضه شده در این بوفهها است.
این مسئول مدیران مدارس را مسئول اجرای بهداشت در مدارس خواند و ادامه داد: مدیران موظف هستند بر مواد عرضه شده در بوفههای مدارس خود نظارت داشته باشند.
وی، اداره سلامت و تندرستی را مسئول نظارت بر بوفههای مدارس خواند و خاطر نشان کرد: مرکز بهداشت نیز در این زمینه با اداره آموزش و پرورش همکاری لازم را دارد.
فیاری، آگاه کردن دانشآموزان را نسبت به مضرات مواد غذایی غیر مجاز از دیگر برنامه های آموزش و پرورش برشمرد و تصریح کرد: این اداره نسبت به آموزش مربیان بهداشت مبادرت کرده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان، نقش کودکان را در جلوگیری از توزیع مواد غیر مجاز مهم دانست و متذکر شد: به همین منظور از دانشآموزان به عنوان بهداشتیار برای ترویج مواد سالم در مدارس بهره مند میشویم.
این مسئول، بوفه را محیط فیزیکی و دکهای برای ارائه اقلام خوراکی در مدارس اعلام و تاکید کرد: متاسفانه در برخی از مدارس استان زنجان هنوز مکانی به این عنوان وجود ندارد.
وی اظهار کرد: موارد و نکاتی که باید در بوفه مدارس رعایت شود از سوی وزارتخانه به مدارس اعلام میشود.
فیاری از برخورد با متخلفین خبر داد و گفت: نکات بهداشتی به ماموران بهداشت تذکر داده شده و در صورت عدم رعایت با آنها برخورد خواهد شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان در پایان تغذیه دانشآموزان را در زمینه تحصیل آنان مهم برشمرد و اظهار امیدواری کرد: دانشآموزان و والدین آنها باید در مورد تغذیه دقت بیشتری را داشته باشند.
انتهای پیام/73002/ذ30/ظ1004