اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‌دهد

کمبود فضای ورزشی برای بانوان در اصفهان

در دهه‌های اخیر برخی دگرگونی‏های‌ فرهنگی و اجتماعی سبب شده که زنان حصار محدود خانه‏‌ها را شکسته و وارد فضای عمومی شوند و یکی از نیازهای بانوان در شهر نیاز ورزشی است که برای بانوان بسیار محدود است.

کمبود فضای ورزشی برای بانوان در اصفهان

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، یکی از معیارهای ارزشیابی سلامت در هر جامعه‌ای سطح بهداشت، ورزش و سلامت روحی و جسمی دختران و مادران است.

متأسفانه امروزه با زندگی در آپارتمان‌ها و فضاهای محدود نمی‌توان به بالا بودن تحرک در بانوان چندان امیدوار بود و این مشکل سبب بالا رفتن آمار بیماری‌ها از قبیل دیابت، فشار خون، چربی خون بالا و چاقی در بانوان است و این در حالی است که 70درصد زنان اصفهانی عدم تحرک جسمانی دارند.

با این همه در دهه‌های اخیر برخی دگرگونی‏های‌ فرهنگی و اجتماعی سبب شده که زنان حصار محدود خانه‌‌ها را شکسته و وارد فضای عمومی شوند.

تحصیل، تغییر الگوی مصرف و سبک زندگی در خانه‌ها سه عامل کلیدی مهم است که سبب ورود زنان ایرانی به مکان‏‌های عمومی شده است.

به هر حال یکی از نیازهای زنان و دختران شهری که اکنون دیگر در خانه‌‏ها محصور نیستند نیازهای فراغتی است.

از این رو در شهرمان هر روزه شاهد این هستیم که دختران و زنان بجای استراحت در خانه و تماشای تلویزیون به سوی فراغت‌های بیرون از منزل روی آورده‌اند،‏ اما متأسفانه در شهر اصفهان محدودیت‌های را برای دختران در غالب فضای شهری و ورزش‌هایی از قبیل دوچرخه‌سواری وجود دارد که سبب می‌شود زنان و دختران از بیرون به مکان‏های سربسته‌‏ای که آسیب‌های بیشتری در پی دارد کشانده شوند.

بنابراین با فرهنگ دوچرخه‌سواری بانوان در سطح شهر که با توجه به آمارهای اخیر با توافق بسیار زیاد خانواده‌های اصفهانی روبرو بوده است می‌توان بسیاری از آسیب‌های شخصیتی در این استان را کاهش داد.

در این زمینه با دبیر هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان گفت و گویی داشتیم، در این گفت‌وگو پویا دانشور اظهار کرد: 70درصد زنان در استان اصفهان از عدم تحرک جسمانی برخوردار هستند.

وی در ادامه متولی افزایش تحرک در بانوان را همکاری مجموعه‌ای عظیم دانست و افزود: متولی تحرک در بانوان باید به صورت مجموعه باشد و با محوریت اداره کل ورزش استان، دانشگاه علوم پزشکی و کارگروه بهداشت و درمان در استانداری حمایت شود.

هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان در ادامه بیان کرد: ما مخالف دوچرخه‌سواری بانوان در استان اصفهان نیستیم و دوچرخه‌سواری در استان تا حدودی فرهنگ‌سازی شده است، اما متأسفانه خانم‌های ایرانی از این ورزش محروم شده‌اند.

وی در ادامه دوچرخه‌سواری را یک ورزش هوازی برای بانوان دانست و عنوان کرد: دوچرخه‌سواری یک ورزش هوازی است که نباید بانوان را از این ورزش محروم کرد.

دانشور در پایان استفاده برنامه‌های آموزشی در باغ‌های بانوان را رایگان دانست و اظهار کرد: هر هفته با هماهنگی شهرداری اصفهان برنامه‌های آموزش رایگان در باغ‌های بانوان استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/2301/صا30/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول