اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ آزاد گیلان:

صحیفه سجادیه بهترین الگوی عبودیت در سبک زندگی است

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی گیلان گفت: صحیفه سجادیه پس از قرآن کریم و نهج‌البلاغه بهترین الگوی عبودیت و بندگی در سبک زندگی است.

صحیفه سجادیه بهترین الگوی عبودیت در سبک زندگی است

حجت‌الاسلام قاسم قاسمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با توجه به اهمیت و ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه این بحث را یکی از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری عنوان کرد.

وی اضافه کرد: فاصله از عبودیت و بندگی جامعه را تهدید می‌کند و در تغییر سبک زندگی تاثیرگذار است.

این مسئول با بیان اینکه کتاب صحیفه سجادیه تنها یک کتاب دعا نیست، افزود: صحیفه سجادیه کتاب درس زندگی اجتماعی و سیاسی و بهترین الگوی عبودیت و بندگی پس از قرآن مجید و نهج‌البلاغه است.

* صحیفه سجادیه جزو افتخارات فرهنگ تشیع است

قاسمی به بیانات امام راحل درباره توجه به مطالعه صحیفه سجادیه اشاره کرد و گفت: صحیفه سجادیه کتابی است که امام چهارم (ع) از تمام ابعاد به آن پرداخته‌اند و جزء افتخارات فرهنگ تشیع است.

وی تصریح کرد: عصر امام سجاد (ع) طلیعه درخشش فرهنگ تشیع است و آثار ایشان از جمله کتاب مناسک حج، رسالة‌الحقوق، صحیفه و... از مهم‌ترین کتاب‌های دوره اسلامی به شمار می‌روند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه صحیفه سجادیه گنجینه گرانبهای شیعیان است ادامه داد: صحیفه سجادیه از نظر سندیت در حد تواتر و یا بالاتر از آن است.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی گیلان با اشاره به بیانات مرحوم علامه محمدتقی مجلسی تصریح کرد: این علامه عنوان کرده بود که یک‌ میلیون سند درباره این کتاب موجود است.

*اهمیت صحیفه سجادیه نزد اهل سنت

قاسمی با بیان اینکه کتاب صحیفه سجادیه نزد اهل سنت نیز اهمیت دارد، افزود: ابن جوزی در کتاب خصایص‌الائمه خود از این کتاب نام برده است.

وی ادامه داد: مرحوم آقابزرگ تهرانی از علمای تاریخ شیعه از این کتاب به «انجیل اهل بیت» و «زبور آل محمد» و «اخت القرآن» یاد می‌کند و آن را یکی از حقایق گرانبهای معارف اسلامی میدانست.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد گیلان با اشاره به اینکه این کتاب اگرچه با موضوع دعا و نیایش است، خاطرنشان کرد: صحیفه شامل بسیاری از حقایق علوم و معارف اسلامی و عرفانی، و قوانین و احکام شرعی و مسائل حساس سیاسی و اجتماعی و تربیتی و اخلاقی بوده که در شکل و قالب دعا به آنها اشاره شده است.

*برگزاری پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان در گیلان

قاسمی از برگزاری پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان در گیلان همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: نتایج این جشنواره در اردیبهشت ماه سال 93 اعلام می‌شود.

دبیر برگزاری جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان در گیلان با اشاره به اینکه برای شرکت در بخش‌های مختلف جشنواره ثبت‌نام از طریق سایت الزامی است، افزود: جشنواره در سه بخش دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه برگزار می‌شود.

وی کتابخوانی و درک مفاهیم، رشته‌های تک مرحله‌ای و پژوهش و پایان‌نامه را جزو مراحل مسابقاتی بین دانشجویان دانست.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی گیلان ادامه داد: استادان در رشته‌های پژوهش، کتاب و آثار هنری می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

این مسئول یادآور شد: کتابخوانی و درک مفاهیم و نیز برگزاری مسابقات پیامکی و اینترنتی نیز جزو مراحل مسابقه کارکنان دانشگاه است.

قاسمی زمان آغاز جشنواره مذکور را از مهر 92 ذکر کرد و ابراز داشت: این جشنواره در اواخر اردیبهشت 93 به پایان می‌رسد.

وی با بیان اینکه آزمون‌ها در بخش کتابخوانی و درک مفاهیم تا پایان بهمن 92 از طریق سایت جشنواره به نشانی www.sahife.nahad.ir ادامه دارد، عنوان کرد: آزمون‌ها به صورت تستی است و در فروردین 93 برگزار می‌شود.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی گیلان متذکر شد: شرکت کنندگان می‌توانند منابع مسابقات بخش کتابخوانی و درک مفاهیم را از سایت دبیرخانه مرکزی جشنواره دریافت کنند.

وی با تصریح بر اینکه در آینده نزدیک نرم‌افزار حاوی بخش بزرگی از آثار امام سجاد(ع) در اختیار پژوهشگران قرار می‌گیرد، ادامه داد: تاکنون استقبال دانشگاهیان در این جشنواره بسیار خوب بوده و طبق آخرین آمار 600 دانشجو و 200 استاد شرکت کرده‌اند.

*برگزاری جلسه‌های معرفت‌افزایی استادان درباره سبک زندگی

این مسئول از برگزاری جلسه‌های معرفت‌افزایی استادان درباره سبک زندگی در دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های آزاد اسلامی گیلان خبر داد.

وی متذکر شد: این جلسه‌ها روزهای سه‌شنبه هر هفته با حضور استادان درباره اخلاق آموزشی برگزار می‌شود که با استقبال خوب استادان مواجه شده است.

قاسمی سهم استادان در مباحث فرهنگی را بسیار بالا دانست و خاطرنشان کرد: 70 درصد مباحث فرهنگی در دانشگاه‌ها به ترویج استادان مربوط است.

به گفته قاسمی اگر سهم استاد در ترویج مسایل فرهنگی دانشگاه نادیده گرفته شود دانشگاه از پویایی و بالندگی باز می‌ماند.

انتهای پیام/84002/ن40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول