اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

‌معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

پروژه آمایش ‌سیستان و بلوچستان ‌‌30 درصد پیشرفت دارد

با حضور معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار سیستان و بلوچستان، چهارمین کارگروه تخصصی آمایش سرزمین در سیستان و بلوچستان برگزار شد.

پروژه آمایش ‌سیستان و بلوچستان ‌‌30 درصد پیشرفت دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، عباس نخعی عصر امروز چهارمین کارگروه تخصصی آمایش سرزمین با هدف تعیین وضعیت پروژه آمایش با حضور دستگاه‌های اجرایی استان ودانشگاه سیستان وبلوچستان به عنوان نماینده مطالعاتی این کارگروه در معاونت برنامه‌ریزی استانداری برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه اظهار داشت: باید از ظرفیت‌های تجربی و علمی استان برای پیش برد این پروژه‌ها استفاده شود.

عباس نخعی مسئول ادامه داد: پروژه آمایش سرزمین یکی از مهم‌ترین اسنادی است که پس از تدوین مورد عمل دستگاه‌های اجرایی استان برای پیشرفت قرار می‌گیرد و نیازمند همکاری نیروهای نخبه  و هماهنگی انسجام عمل دستگاه‌های اجرای برای به مرحله اجرا رساندن این پروژه است.

وی گفت: بخش مطالعاتی پروژه آمایش سرزمینی که توسط تیمی از دانشگاه سیستان و بلوچستان انجام می‌شود، 30 درصد پیشرفت داشته است و تا پایان سال به کارخود در این بخش پایان می‌دهد به دلیل برخی کمبودهای اعتباری که در سال گذشته روبه‌رو بودیم پیشرفت این بخش پروژه نیز تحت تاثیر قرار گرفته است.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بخش مطالعات پروژه آمایش سرزمین با توجه به تدوین قانون برنامه ششم توسعه که از سال 93 اجرایی می‌شود، باید تا پایان سال به کار خود پایان دهد ولی آنچه که مورد توجه استانداری در این بخش هست کیفیت انجام پروژه است.

این مسئول عنوان کرد: با توجه به شرایط خاص بین‌المللی استان سیستان وبلوچستان که در راس این پروژه دریاچه هامون قرار دارد علاوه بر حفظ و تقویت انسجام سازمانی باید به سمت تغییر رویکرد کشاورزی، منابع طبیعی و زیست محیطی ‌در استان پیشروی کنیم.

معاون برنامه‌ریزی استانداری اذعان داشت: پروژه منارید با مدت زمان 5 در استان با هدف ایجاد کارگاه های آموزشی، کشاورزی از طریق ارگان‌های ملی و بین‌المللی در استان صورت می‌گیرد که در صورت انسجام هماهنگ دستگاه‎های اجرایی استان شاهد تغییر و تحول چشمگیری در بخش کشاورزی و منابع طبیعی استان خواهیم بود.

نخعی گفت: سه استان سیستان و بلوچستان، یزد و کرمانشاه به عنوان سه استان پایلوت برای اجرای این پروژه در کشور برای استفاده بهینه از منابع طبیعی مورد انتخاب قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/75004/ش30/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول