اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

امام جمعه موقت تهران:

آیت‌الله بهاءالدینی موهبتی الهی برای حوزه‌های علمیه بود

امام جمعه موقت تهران با اشاره به دوری آیت‌الله بهاءالدینی از ریاست و شهرت در این دنیا، گفت: ایشان در حقیقت موهبتی الهی برای حوزه‌های علمیه بود.

آیت‌الله بهاءالدینی موهبتی الهی برای حوزه‌های علمیه بود

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله کاظم صدیقی سه‌شنبه‌شب در مراسم بزرگداشت آیت‌الله بهاءالدینی که در مسجد اعظم قم برگزار شد با بیان اینکه پیامبران الهی منجی انسان‌ها بوده‌اند، اظهار داشت: انسان تا از جنبه حیوانی وجود خویش عبور نکند حقیقت خود را درک نمی‌کند و فلسفه نزول انبیاء نیز همین مسئله بوده است تا انسان‌ها را بیدار و متوجه فطرت خود سازند.

وی افزود: تنها جایی که خداوند خود را در آن به صفات جلاش نشان می‌دهد، قلب بنده مومن است؛ در حقیقت می‌توان گفت قلب عبد صالح عرش رحمانی است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه خداوند از طریق قوانین تشریعی و تکوینی خواست خود را بر عالم هستی جاری می‌سازد، خاطرنشان کرد: مرحوم بهاءالدینی، عالم، زاهد، فقیه و عارف و متخلق به اخلاق حسنه الهی بود که هجرت علمی نداشت؛ برخلاف برخی از علما که در نجف درس خواندند و مجتهد شدند و برگشتند برای تعلیم علم و معنویت به جایی مهاجرت نکرد بلکه از ابتدای بلوغ در قم ساکن شد.

وی ادامه داد: آیت‌الله بهاءالدینی به درجه بلوغ اخلاقی و توحیدی دست یافته بود؛ فلسفه آفرینش انسان آن است که آدمی به کمال برسد ولی بسیاری از ما عطش رسیدن به چنین هدفی را نداریم و آیت‌الله بهاءالدینی از جمله افرادی بود که چنین ویژگی‌ای را داشت.

آیت‌الله صدیقی با بیان اینکه آیت‌الله بهاءالدینی از وجود اساتید بزرگ اخلاق  بهره نبرده بود ولی از کودکی میل و استعدادی خدادادی به اخلاق حسنه الهی داشت، عنوان کرد: ایشان و دیگر علمای گذشته سرمایه‌هایی جاویدان برای ما هستند و باید به داشتن آنها افتخار کنیم.

امام جمعه موقت تهران افزود: هر کاری که می‌کنیم باید در راستای کسب رضایت الهی باشد و آیت‌الله بهاءالدینی این ویژگی را داشت؛ او خطیبی بسیار خوش‌بیان بود ولی به منبر دلبستگی نداشت.

وی با اشاره به دوری آیت‌الله بهاءالدینی از ریاست و شهرت در این دنیا خاطرنشان کرد: ایشان در حقیقت موهبتی الهی برای حوزه‌های علمیه بود و می‌گویند چشم برزخی هم داشته است.

آیت‌الله صدیقی در پایان اضافه کرد: آیت‌الله بهاء‌الدینی مرجعیت را نپذیرفت اما از امام خمینی(ره) حمایت کرد و بعد از ایشان، رهبری را با چشم تیزبین خود دید و گفت اگر خیری باشد در سید علی است.

انتهای پیام/78004/ذ30/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول