اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد

594 مورد حیوان گزیدگی در استان بوشهر

معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در نیمه نخست امسال 594 مورد حیوان گزیدگی در استان بوشهر داشتیم.

594 مورد حیوان گزیدگی در استان بوشهر

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمد مهدی خواجه‌ئیان ظهر امروز در نشست شورای سلامت استان بوشهر اظهار داشت: در این ارتباط برای هر نفر حداقل سه دوز باید واکسن استفاده شود که هزار و 782دلار باید هزینه شود.

وی اضافه کرد: همچنین در نیمه نخست امسال نیز 742 مورد حیوانات ناقل در استان به وسیله 136مورد عملیات امحا، اتلاف شدند.

معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: هم اکنون رها شدن فاضلاب در شهر بوشهر موجب آلودگی شناگاه‌های ساحلی استان شده که این امر علاوه بر آلودگی محیط زیست برای سلامت مردم نیز مشکل ساز شده است.

محمد مهدی خواجه‌ئیان افزود: هم اینک شبکه فاضلاب در بوشهر بدلیل محدودیت‌های مالی و فنی کامل نیست و این امر موجب رها شدن فاضلاب شهری به خیابانها می‌شود که این باعث ایجاد مناظر زشت و بروز آلودگی‌ها در سطح شهر شده است.

وی اضافه کرد: تصفیه خانه فاضلاب شهر بوشهر نیز یکی دیگر از مشکلات این شهرستان است که به‌دلیل اینکه درست هدایت نمی‌شود و پساب آن تصفیه نمی‌شود و این امر موجب ایجاد محلی برای آلودگی، ایجاد نیزار و بوی بد و هجوم مگسها و آلودگی پرندگان مهاجر می‌شود.

وی گفت: با وجود اینکه کارهای زیادی در خصوص فاضلاب بوشهر شده ولی هنوز در این بخش مشکلاتی وجود دارد که باید با همکاری همه دستگاه‌های ذیربط نسبت به رفع آنها اقدام شود.

خواجه ییان اظهار کرد: عملیات جمع آوری فاضلاب باید به سرعت انجام شوند و مشترکان وصل و شهرداری نیز با استفاده از قوانین نسبت به آسفالت، شیب بندی و لایروبی جوی‌های آب خیابانها اقدام کند.

وی با اشاره به اهمیت اتلاف و جمع آوری سگ‌های ولگرد نیز گفت: وجود سگ‌های ولگرد در شهر موجب بروز بیماری‌های واگیر شامل هاری، کیست هیداتیک، لاروهای مهاجر احشابی بروسلولز و سالک شود که درمان آنها بسیار هزینه بر است.

خواجه ییان اضافه کرد: همچین سگ‌های ولگرد موجب افزایش حیوان گزیدگی و سلب آسایش عمومی می‌شوند. با توجه به هزینه بالای واکسن که 10 دلار است و باید سه دوز واکسن و سرم استفاده شود باید برای پیشگیری از بروز این بیماریها نسبت به جمع آوری سگهای ولگرد اقدام کرد.

مدیرخدمات شهری شهرداری بوشهر نیز با بیان اینکه اسلحه بیهوشی برای بیهوش کردن سگها در اختیار نداریم، گفت: به چهار شیوه شامل قفس، تور،بیهوشی و کجر اقدام به جمع آوری سگها می‌کنیم و در هر عملیات پنج الی 10 قلاده سگ می‌گیریم که ماهانه این میزان به 130 قلاده می‌‎رسد.

روزبه بصیری افزود: این تعداد سگ را شبانه در بیابانها رها می‌کنیم که احتمال بازگشت آنها وجود دارد.

وی اضافه کرد: بیشترین محل تجمع سگ‌ها در پایگاه‌های هوایی و دریایی، اداره بندر و دریانوردی و گمرک بوشهر است که برای کنترل و جمع آوری آنها باید این دستگاه‌ها با شهرداری همکاری کنند ضمن اینکه محدودیت اعتبارات نیز از دیگر مشکلات مهم جمع آوری سگهای ولگرد است.

انتهای پیام/66006/خ30

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول