به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، مهرداد مظفری ظهر امروز در جلسه ستاد آرد و نان استان البرز با تأکید بر نظارت بیشتر بر واحدهای نانوایی در استان البرز اظهار کرد: از آن جایی که مصرف نان در سلامت افراد نقش اساسی را ایفا میکند لذا باید با اتخاذ تدابیر لازم نظارت بیشتری را بر فعالیت واحدهای نانوایی داشته باشیم.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین راهکارهای اساسی برای ارتقای کیفیت پخت نان بهکارگیری سیاستهای تشویقی است.
این مسئول افزود: برخی از نانوایان با به کار بردن جوش شیرین و یا افزودنیهای غیرمجاز اقدام به پخت نان میکنند که ﺑﺮاﺑﺮ ﻣﻘررات با این نانواییها ﺑﺮﺧﻮرد ﺟﺪی میشود.
*تشکیل اکیپهای بازرسی از نانواییهای استان البرز
مظفری در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل اکیپهای بازرسی از نانواییهای استان خبر داد و گفت: برای نظارت بیشتر بر فعالیت واحدهای نانوایی این اکیپهای بازرسی فعال شدهاند.
وی بر برخورد قاطعانه با متخلفان تأکید کرد و افزود: برای اینکه متخلفان در این حوزه شناسایی شوند نیازمند مشارکت مردم هستیم.
مظفری در ادامه سخنان خود درباره نظارت بر قیمت و کیفیت نان نیز گفت: باید مکانیزمی برای طبقهبندی و درجهبندی نانواییها در استان صورت گیرد.
وی در پایان تاکید کرد: نرخ نان تا پایان سال افزایش نمییابد.
انتهای پیام/2302/غ20/آ3004