سید اکبر حسینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان در مورد کشتار سالیانه مرغ در استان اظهار کرد: در استان اصفهان سالیانه چیزی نزدیک به 50 تا 55 میلیون قطعه مرغ کشتار میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: بالغ بر 3 تا 4 هزار تن پا و پنجه مرغ در استان بنا به کشتارهای سالیانه استخراج شده و پس از تمیز شدن و ناخنگیری صادر میشود.
رئیس دامپزشکی استان اصفهان بیان کرد: پا و پنجه مرغ از استان اصفهان به آسیایشرقی، چین و هنگ کنگ صادر میشود.
وی افزود: صادرات این محصول از استان اصفهان بیش از 5 میلیون دلار برای استان ارزآوری داشته است.
حسینی با اشاره به اشتغالزایی برای 120 نفر اظهار کرد: در سال گذشته نیز بیش از یک هزار و 890 تن پا و پنجه مرغ از استان به خارج از کشور صادر شده است.
گفتنی است؛ پنجه و پای مرغ تامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان آرتروز، پوکی استخوان موثر است.
انتهای پیام/2301/ل20/پ3003