به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، علی درویشنیا گفت: در راستای تأمین امنیت غذایی و پروتئین جامعه در آذر ماه سال جاری بیش از 863 هزار قطعه جوجه توسط صاحبان مرغداریها در سالنهای مرغداری این شهرستان جوجهریزی صورت گرفت.
وی با بیان اینکه از این میزان جوجهریزی در 43 واحد مرغداری این شهرستان بیش از یک هزار و 476 تن گوشت سفید به ارزش بالغ بر 75 میلیارد و 276 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه میشود، تصریح کرد: بیش از 5 میلیارد و 25 میلیون ریال تسهیلات از محل اعتبارات هدفمند کردن یارانهها برای کاهش مصرف حاملهای انرژی به صورت خود اجرایی در 22 واحد مرغداری این شهرستان به ظرفیت 419 هزار و 600 قطعه تولید میشود.
وی گفت: با اجرای این طرح بیش از 35 درصد کاهش مصرف انرژی در واحدهای مرغداری این شهرستان صورت گرفته است.
انتهای پیام/2296/ب/ض1002