برزو هیبتیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: گوشت شترمرغ دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است.
وی با اشاره به خواص دارویی گوشت شترمرغ، گفت: گوشت شترمرغ در مقایسه با گوشت مرغ و گاو از کلسترول و چربی کمتری برخوردار است.
هیبتیان با بیان اینکه پروتئین گوشت شترمرغ در حد مطلوبی است، گفت: گوشت شترمرغ دارای کلسیم و آهن به مقدار لازم و مطلوب است.
معاون بهبود تولیدات دام سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از صدور مجوز راهاندازی هشت مزرعه پرورش شترمرغ در استان خبر داد و افزود: پروانه صادرشده واحدهای تولیدی در شهرستانهای شهرکرد، فارسان، لردگان و کوهرنگ است.
وی خاطرنشان کرد: گوشت شترمرغ به دلیل برخورداری از کالری و چربی کم برای بیماران قلبی و عروقی، غذای رژیمی مناسبی است.
انتهای پیام/68008/ط10/آ3004