اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

بی‌توجهی مدیران خراسان شمالی به آثار باستانی شیروان

مدیران کل صدا و سیمای مرکز استان و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی نسبت به آثار باستانی تپه تاریخی نادر شیروان احساس مسئولیت نمی‌کنند.

بی‌توجهی مدیران خراسان شمالی به آثار باستانی شیروان

به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان، تپه باستانی شیروان موسوم به تپه نادر که قدمت آن به  پیش از میلاد مسیح (ع) می‌رسد در شهرک ولیعصر (عج) شهر شیروان قرار دارد و به شماره 703 به ثبت آثار ملی رسیده است.

این اثر باستانی مربوط به هزاره پنجم و چهارم قبل از میلاد است که در قدیمی‌ترین منطقه شهری زمین‌های کشوری به (منطقه معصوم‌زاده) معروف است.

مردم منطقه می‌گویند: نصب تأسیسات و دکل صدا و سیما بر روی این اثر تاریخی پیش از تقسیم خراسان بزرگ صورت گرفته است که مشکلاتی برای این مکان تاریخی به وجود آورده است که باعث راه‌سازی تپه مذکور شده که بخش زیادی از این تپه را تخریب کرده است.

شهروندان و متولیان امور شهرستان تأکید دارند که آثار ارزشمند تاریخی و فرهنگی باید حراست شوند در حالی‌که متأسفانه مسئولانی که باید خود نگهبان فرهنگ باشند اقدام به تخریب اثر باستانی شیروان می‌کنند.

اعضای شورای اسلامی شیروان نیز می‌گویند: در صورت رفع مشکل این اثر تاریخی، شورای اسلامی و شهرداری شیروان آمادگی دارند طرح‌های عمرانی و فضای سبز در محدوده این اثر را اجرا و نگرانی ساکنان محدوده این اثر را رفع کنند.

به گزارش فارس، شهر 90 هزار نفری شیروان در فاصله 60 کیلومتری شرق بجنورد مرکز خراسان شمالی قرار دارد .

انتهای پیام/63002/ط20/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول