اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

امام جمعه دماوند:

درایت رهبری در بحران 9 دی بازخوانی شود

امام جمعه دماوند گفت: 9 دی نقطه امیدی به ناکارآمدی دشمن و کارآمدی ولایت فقیه به ویژه در بحران‌ها است و درایت رهبری در بحران 9 دی باید بازخوانی شود.

درایت رهبری در بحران 9 دی بازخوانی شود

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد علاءالدینی ظهر امروز در خطبه‌های نماز دشمن‌شکن جمعه در مسجد جامع دماوند بیان کرد: اقدام‌های مدبرانه مقام معظم رهبری در بحران فتنه، نشان‏‌دهنده مدیریت قوی بحران بود.

وی این اقدام‌های رهبر معظم انقلاب را به پنج مرحله تقسیم کرد و افزود: مرحله نخست، فراخواندن سران فتنه و تأکید بر این بود که شکایات‌شان را از مجرای قانونی دنبال کنند؛ مرحله دوم، تمدید یک هفته‌ای رسیدگی به شکایات و مرحله سوم، بازشماری تصادفی 10 درصد از آرا بود.

علاءالدینی مرحله چهارم را تشکیل جلسه با اعضای ستادهای انتخابی چهار کاندیدا و اختصاص نیم روز برای شنیدن نظرات مخالفان خواند.

امام جمعه دماوند ادامه داد: در مرحله پنجم، با اعلام روشنگری که اوج درایت رهبری بود و در خطبه نماز جمعه 27 خرداد صراحتا فرمودند که «عدم پذیرش قانون و تأکید غیر منطقی به ابطال آرا مساوی است با دیکتاتوری و رهبری زیر بار چنین چیزی نمی‌‏رود».

وی با بیان اینکه دشمنان برای نقار و اختلاف برنامه‌ریزی می‌کنند،‌ تصریح کرد: این برنامه‌ها را در ابعاد و حوادث مختلف، با بهانه‌های مختلف دنبال می‏‌کنند و یک زمانی حقوق بشر و زمانی مسئله هسته‌ای را به میان می‌کشند.

امام جمعه دماوند، مسئله 9 دی را حساس‌تر از برنامه‌های قبلی خواند و گفت: این‌بار بهانه تقلب در انتخابات را به میان آوردند که این بهانه نیز با حضور به‌موقع و میلیونی و بی‏‌نظیر و مهم‏تر از همه خودجوش و آگاهانه مردم، در فضایی به نام غبار فتنه سرکوب و در نطفه خفه شد.

وی با اشاره به نام‌گذاری 9 دی با عنوان روز «بصیرت و میثاق امام و امت»،‌ این نام‌گذاری را حاوی پیام‌های بزرگی خواند.

امام جمعه دماوند بیان کرد: تنها در تهران، چهار میلیون نفر نقطه‌ها را پر کردند و با تشکیل صفوف متحد مقابل تلاش دشمن ایستادند و تلاش دشمن را برای از بین بردن انقلاب اسلامی، با بهانه پوچی به نام تقلب در انتخابات بی‏‌ثمر گذاشتند.

علاءالدینی ادامه داد: ادبیات ما در تبیین 9 دی و تشریح اهمیت این موضوع و میثاق امت و ولایت و بررسی آثار و پیامدهای این روز، باید ادبیاتی همراه و همگام با ادبیات مقام معظم رهبری باشد.

وی با تأکید بر درستی لفظ «فتنه» در این مبحث اظهار کرد: هما‏ن‏طور که ایشان این روز را به عنوان حماسه پرشکوهی می‌دانند که حضور آگاهانه ملت آن را ابدی کرده و این حضور مقابل کسانی بود که به فتنه‌گری دست زدند؛ ما نیز کلمه «فتنه» را به تبعیت از زبان مبارک مقام عظمای رهبری به کار ببریم و واژه‌هایی مانند اعتراض یا سوء تفاهم را جایگزین «فتنه» نکنیم.

امام جمعه دماوند تأکید کرد: فکر نکنیم که آن حادثه در سال 1388 فتنه نبود؛‌ بلکه باور کنیم که فتنه بوده و خواهد بود و دشمنان همیشه فتنه‌گری خود را و هر روز با فضایی جدید دنبال خواهند کرد.

انتهای پیام/2568/ت40/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول