محمدرضا ابراهیمزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در فومن با اشاره به تولید گوشت قرمز و سفید در این شهرستان اظهار داشت: در 9 ماه گذشته بیش از 2 هزار و 860 تن گوشت قرمز در فومن تولید شد.
وی با بیان اینکه در مدت مذکور هشت هزار و 12 تن گوشت سفید در فومن تولید شده است، افزود: این مقدار نسبت به سال گذشته 12 درصد افزایش داشته است.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی فومن، بیش از 125 هزار راس دام سبک و سنگین در فومن وجود دارد.
وی از وجود 46 واحد مرغداری صنعتی و گوشتی با ظرفیت 800 هزار قطعه در هر دوره از قطبهای دام و طیور گیلان خبر داد.
ابراهیمزاده پرداخت بیش از 35 میلیارد ریال تسهیلات بانکی در قالب پرواربندی از محل اعتبارات توسعه کشاورزی را از دیگر اقدامها ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: فومن دارای هفت هزار و 500 دامدار و 700 واحد دامداری کوچک و گاوداری شیری است.
انتهای پیام/2300/م10/پ3003