اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر جهاد کشاورزی فومن خبر داد

افزایش 12 درصدی تولید گوشت سفید در فومن

مدیر جهاد کشاورزی فومن از تولید 8 هزار و 12 تن گوشت سفید در این شهرستان در 9 ماه گذشته خبر داد و گفت: تولید این مقدار گوشت سفید 12 درصد افزایش داشته است.

افزایش 12 درصدی تولید گوشت سفید در فومن

محمدرضا ابراهیم‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فومن با اشاره به تولید گوشت قرمز و سفید در این شهرستان اظهار داشت: در 9 ماه گذشته بیش از 2 هزار و 860 تن گوشت قرمز در فومن تولید شد.

وی با بیان اینکه در مدت مذکور هشت هزار و 12 تن گوشت سفید در فومن تولید شده است، افزود: این مقدار نسبت به سال گذشته 12 درصد افزایش داشته است.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی فومن، بیش از 125 هزار راس دام سبک و سنگین در فومن وجود دارد.

وی از وجود 46 واحد مرغداری صنعتی و گوشتی با ظرفیت 800 هزار قطعه در هر دوره از قطب‌های دام و طیور گیلان خبر داد.

ابراهیم‌زاده پرداخت بیش از 35 میلیارد ریال تسهیلات بانکی در قالب پرواربندی از محل اعتبارات توسعه کشاورزی را از دیگر اقدام‌ها ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: فومن دارای هفت هزار و 500 دامدار و 700 واحد دامداری کوچک و گاوداری شیری است.

انتهای پیام/2300/م10/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول