اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل:

خروج از تصدی‌گری رویکرد تبلیغات اسلامی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: خروج از تصدی‌گری رویکرد اساسی تبلیغات اسلامی در تقویت و باروری برنامه‌هایی با محوریت مبانی دینی و ارزشی است.

خروج از تصدی‌گری رویکرد تبلیغات اسلامی است

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت‌الاسلام مهدی ستوده عصر امروز در دیدار با جمعی از هیئت‌ها و تشکل‌های مذهبی در اردبیل اظهار داشت: ما تا زمانی که کارها و برنامه‌های فرهنگی، معنوی و ارزشی را مردمی نکنیم و عموم هموطنان را به حضور در این برنامه‌ها ترغیب و تشویق نکنیم به خوبی و شایستگی قادر نمی‌شویم اهداف عالی تربیتی و دینی را در مسیر صحیح و براساس اولویت‌های تعیین شده حرکت داده و از این توانمندی بهره بگیریم.

وی تصریح کرد: در دو دهه اخیر سازمان تبلیغات اسلامی با هدف‌گذاری مشخص در صدد واگذاری بسیاری از کارها و امورات محوله به بخش خصوصی و تشکل‌های مردم نهاد است که در همین راستا اهداف متعالی دنبال شده و پیگیری می‌شود.

ستوده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: هیئت‌های مذهبی بهترین تشکل‌های مردم‌نهاد هستند که در هر منطقه و محله می‌تواند منبع تصفیه و سلامت‌سازی فضای جامعه از آسیب‌های احتمالی باشد.

این مسئول اضافه کرد: برگزاری کلاس‌های آموزشی در سطوح مختلف، برگزاری کارگاه‌های قرآنی با سبک زندگی اسلامی، برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت معلم، افزایش خانه‌های قرآنی در روستاهای دارای دهیار، تولید نرم‌افزارهای قرآنی و تشکیل مجمع قرآنی پیشکسوتان و اساتید قرآن از برنامه‌های آتی دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی است.

وی در ادامه بیان کرد: برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی توسط هیئت‌ها، اعزام مبلغان و برگزاری گفتمان‌های دینی دانشجویان و دانش‌آموزان و گرامیداشت رحلت حضرت رسول اکرم (ص) از برنامه‌های اداره کل تبلیغات اسلامی است که در ماه صفر اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یادآور شد: ساماندهی و کد دهی کامپیوتری، تجهیز هیئت مذهبی به کامپیوتر و اینترنت جهت بهره‌گیری جوانان مؤمن و متعهد، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای مسئولان هیئت‌های مذهبی، حمایت مالی و تغذیه فکری هیئت‌ها از مهمترین اقدامات اداره ‌کل تبلیغات اسلامی است.

ستوده ادامه داد: نداشتن روحیه جمعی و کارگروهی، فقدان رهبری و مدیریت علمی، فقدان برنامه‌ریزی علمی و عملی و عدم آینده‌نگری از مهمترین چالش‌های هیئت‌ها و تشکل‌های مذهبی است.

انتهای پیام/62006/ذ30/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول