به گزارش خبرگزاری فارس از سبزوار، محمدجواد ایزدیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان سبزوار با تولید سالانه بیش از 750 تن گوشت ماهی در سال، 8.18 درصد تولید گوشت ماهی در استان را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به برگزاری دوره مهارتی اصول مدیریت و بهداشت ماهیان سردآبی در این شهرستان گفت: این دوره به مدت سه روز به منظور ارتقای سطح دانش پرورشدهندگان ماهی سردآبی و استفاده از امکانات در جهت افزایش بهرهوری برگزار شد.
این مسئول تصریح کرد: در این دوره بیش از 30 تن از آبزیپروران شهرستان حضور داشتند که با مباحثی از جمله مدیریت تغذیه، بیماریهای رایج در ماهیان سردآبی و نحوه پیشگیری و مقابله با آنها آشنا شدند.
انتهای پیام/2202/ز10/چ3000