به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، سید مسعود عظیمی صبح امروز در جلسه بررسی طرحهای خوشه محصولات کنجدی گفت: در راستای یکی از استراتژیهای اصلی خوشه محصولات کنجدی استان یزد مبنی بر ارتقای تکنولوژی، فرآیندها و توسعه منابع انسانی، برنامههای بسیاری به منظور ارتقای مباحث علمی و دانشمحور با رویکرد ارتقای تکنولوژی و دانش فنی تولید در سطح خوشه در قالب طرحهای پژوهشی توسعه و فناوری در حال اجرا است.
وی ادامه داد: یکی از این طرحهای پژوهشی با هدف تدوین شاخصهای کیفی و استانداردهای فرآیند تولید و نگهداری انواع روغنهای استحصالی از دانه کنجد به روشهای صنعتی و سنتی در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد با بیان اینکه این طرح هماکنون مراحل پایانی خود را طی میکند، یادآور شد: این پروژه با مستندسازی علمی هر یک از مراحل تولید انواع روغنهای کنجد، راه را برای بهرهمندی محققان و تولیدکنندگان فعال در این صنعت برای بهبود هرچه بیشتر کیفیت این محصول غذایی هموار میکند.
عظیمی در مورد پروژه مطالعاتی دیگر نیز اظهار داشت: پروژه پژوهشی با موضوع ارتقای کیفیت محصولات حلوا و ارده از طریق افزودنیهای طبیعی و ارگانیک نیز طرح دیگری است که در حال مطالعه است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد هدف از اجرای این طرح پژوهشی را پایدارسازی و جلوگیری از 2 فاز شدن این محصولات دانست.
عظیمی خاطرنشان کرد: نتایج این طرح میتواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت، کاهش هزینههای تولید و توسعه بازار این محصول داشته باشد.
به گزارش فارس، استان یزد نخستین تولیدکننده روغن از دانه روغنی کنجد و سایر محصولات کنجدی در کشور هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ کمیت است و عمده واحدهای سنتی در این بخش در شهرستان اردکان فعالیت میکنند.
انتهای پیام/2464/م20/ژ1001