اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

ماندلا تا سال ۲۰۰۸ در فهرست تروریسم آمریکا قرار داشت

ماندلا پس از آنکه درگذشت مورد احترام مقامات غربی و آمریکایی قرار گرفت که از او به عنوان تمثال حقوق بشر یاد می‌کردند اما نگاهی به گذشته نه چندان دور نشان می‌دهد که او تا سال ۲۰۰۸ در فهرست تروریسم آمریکا قرار داشته است.

ماندلا تا سال ۲۰۰۸ در فهرست تروریسم آمریکا قرار داشت

به گزارش خبرگزاری فارس، نلسون ماندلا، قهرمان استعمار ستیزی آفریقای جنوبی شامگاه پنجشنبه در سن 95 سالگی درگذشت. در حالی که مقامات کشورهای غربی و آمریکا از او به عنوان تمثال حقوق بشر یاد کردند، نگاهی به گذشته نشان می‌دهد ماندلا تا سال 2008 در فهرست افراد تروریستی ایالات متحده آمریکا قرار داشته است.

در آن زمان جورج دبلیو بوش، رئیس جمهور وقت آمریکا با امضای لایحه‌ای وی را از این فهرست خارج کرد.

مطابق با قانون جدید، اعضای حزب کنگره ملی، حزب نلسون ماندلا، می‌توانستند به مقر سازمان ملل در نیویورک سفر کنند، اما هنوز مجوز ورود به واشنگتن یا سایر نقاط آمریکا را نداشتند.

در سالهای دورتر یعنی در سال 1986 دیک چنی، معاون سابق رئیس جمهور که در آن زمان نماینده کنگره بود همراه با 179 عضو دیگر مجلس نمایندگان تلاش کردند یک قطعنامه غیر الزام‌آور برای به رسمیت شناختن حزب کنگره ملی آفریقا تصویب کرده و سپس از دولت آفریقای جنوبی بخواهند نلسون ماندلا را از زندان آزاد کند. این لایحه قبل از آنکه به تصویب برسد، توسط رونالد ریگان، رئیس جمهور آمریکا وتو شد.

لازم به ذکر است که مارگارت تاچر، نخست وزیر وقت انگلیس نیز کنگره ملی آفریقا را در سال 1987 به خاطر مبارزه با نظام قانونی شده تبعیض نژادی در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده بود.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول