جعفر جوادی در گفتوگو با خبرنگار فارس در تربت جام اظهار داشت: پس از یک دوره پرورش ماهی بیش از 20 تن تولید گوشت سفید خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: ماهیان گرمآبی در مناطقی که دارای آب با دمای بین 18 تا 32 درجه سانتیگراد است، پرورش داده میشوند.
جوادی خاطرنشان کرد: آب مورد نیاز این استخرها را میتوان از طریق رودخانه، چاه و... تأمین کرد اما بهترین حالت برای تأمین آب پرورش ماهی گرمابی روشی است که به صلاحدید پرورشدهنده، هزینههای تولید را کاهش میدهد.
انتهای پیام/2202/غ10/چ3000