به گزارش خبرگزاری فارس از سبزوار، محمدجواد ایزدیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه میزان تولید زعفران در سال جاری نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش نشان میدهد، تصریح کرد: این افزایش ناشی از پراکنش مناسب بارندگیهای سال گذشته بوده که باعث افزایش میانگین عملکرد تولید در واحد سطح شده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال به دلیل نبود سرمای مناسب و گرمای هوا در ابتدای فصل پاییز، گل دادن زعفران حدود 10 روز به تأخیر افتاده است.
مسئول باغبانی اداره تولیدات گیاهی اداره جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار نیز اظهار کرد: با کاشت آرمانی زعفران و رعایت نکات فنی و همچنین در صورت مناسب بودن شرایط اقلیمی، میانگین عملکرد زعفران تا حداقل 6 کیلوگرم در هکتار قابل افزایش است.
مرتضی سعیدی شهری با توصیه به زعفرانکاران منطقه، خواستار تقویت پیازها و افزایش میانگین عملکرد این محصول در سال آینده شد.
وی اضافه کرد: امسال نیز کشاورزان باید پس از برداشت گل، 50 تا 100 کیلوگرم کود ازته در هکتار را در 2 نوبت همزمان با آبیاری دوم (زاج آب) در مزارع زعفران استفاده کنند و همچنین تا نیمه اول اسفندماه در چند نوبت نسبت به محلولپاشی مزارع زعفران با ریزمغذیهای مناسب اقدام کنند.
انتهای پیام/2202/ز20