حمیدرضا منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: در حال حاضر سالانه افزون بر 4 هزار و 300 تن قارچ در این استان تولید میشود.
وی از صادرات 70 درصدی محصول قارچ تولیدی این استان خبر داد و گفت: 70 درصد تولید قارچ استان به استانهای خوزستان، فارس، بندرعباس و کرمان صادر میشود.
منصوری سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور را 800 الی 900 گرم عنوان کرد و افزود: این میزان قابل مقایسه با سرانه مصرف در خارج کشور نیست.
مدیر باغبانی ادارهکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بر ضرورت ترویج مصرف قارچ در استان تأکید کرد و گفت: افزایش سرانه مصرف این ماده با ارزش خوراکی نیازمند فرهنگسازی است.
وی در ادامه با اشاره به مزایای مصرف قارچ در برنامه غذایی خانوادهها، گفت: مصرف هفتگى قارچ باعث تقویت استخوانها مىشود، که بدلیل دارابودن پروتئین فراوان به جاى گوشت مىتوان از آن استفاده کرد.
منصوری اضافه کرد: قارچ داراى عناصر معدنى مانند سدیم، کلسیم، سیلیس، کلر، کبالت و منیزیم بوده و براى مبتلایان به کم خونى و مبتلایان به کمبود مواد معدنى بسیار مفید و موثر است، این ماده غذایی فعالیت کارکردى مغز را افزایش مىدهد، همچنین مصرف قارچ خستگى را رفع و کمبود ویتامین D را جبران مىکند.
انتهای پیام/68001/ب20/آ3004