به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سمنان، لطفالله رضایی امروز گفت: سالانه حدود یک هزار و 447 تن محصول از این گیاهان در استان سمنان برداشت میشود.
وی افزود: فلفل ادویهای با 450 هکتار، زیره سبز با 411، زعفران با 68، کرچک با 20 و نعناع با 18 هکتار بیشترین سطح زیرکشت گیاهان دارویی در استان سمنان را دارا هستند.
رضایی بیان کرد: آویشن، گشنیز، شوید، رزماری، بابونه، آلوئهورا از دیگر گیاهان دارویی غالب کشت شده در استان سمنان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یادآوری کرد: از نظر میزان تولید فلفل ادویهای با 900 تن، زیره سبز با بیش از 270، کرچک با 80 و آلوئهورا با 49 تن بیشترین میزان تولید در استان سمنان را دارند.
رضایی درباره سیاستها و برنامههای در حال اجرا برای توسعه گیاهان دارویی در استان سمنان گفت: تدوین و ابلاغ دستورالعمل طرح ساماندهی تولید، فرآوری و بازاررسانی گیاهان دارویی، تشکیل کارگروه استانی و شهرستان به صورت ماهانه، برنامهریزی برای کشت گیاهان دارویی در سطح 175 هکتار در قالب ساماندهی خوشههای تولید، تغییر الگوی کشت بخشی از مجتمعهای گلخانهای به کشت گیاهان دارویی با رویکرد گل محمدی در سطح 25 هکتار، برنامهریزی برای استقرار صنایع فرآوری و بستهبندی گیاهان دارویی، ورود شرکتهای سرمایهگذار در خصوص پشتیبانی و ضمانت خرید از مهمترین این سیاستها است.
انتهای پیام/2249/خ/د1000