به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی استانداری قم، در جلسه شورای آرد و نان که با حضور دهناد معاون برنامهریزی استاندار تشکیل شد، موضوعات مرتبط با گندم و آرد و نان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و گزارش جامعی توسط دستگاههای مسئول در خصوص میزان ذخیره گندم و اقدامات نظارتی بر کارخانجات آرد سازی و واحدهای تولید نان ارائه شد.
در این جلسه کلیات طرح تولید نان سبوسدار مطرح و به تصویب شورای سیاستگذاری گندم و آرد و نان رسید.
براساس این طرح؛ سبوس مورد نیاز نانوایان از سوی شرکت غله و به نرخ مصوب تأمین خواهد شد و نانوایان موظف خواهند شد که براساس ضریب تعیین شده نان سبوسدار تولید و عرضه کنند.
در این جلسه معاون برنامهریزی استاندار قم از اتحادیه نانوایان و سایر دستگاههایی که در زمینه ارتقاء کیفیت نان قم اقدامات موثری انجام داده بودند، تقدیر کرد.
یادآوری میشود؛ براساس اعلام سازمان غله کشور نان سنگک قم رتبه نخست کیفیت را در سطح کشور داراست.
انتهای پیام/2258/ذ/آ3004