اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

همزمان با آغاز ماه محرم

کنترل بهداشتی اماکن مرتبط با فرآورده‌های خام دامی تشدید می‌شود

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت: کنترل اماکن تولید، تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در اقصی نقاط خراسان رضوی طی ایام محرم و صفر و به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی شدت می‌گیرد.

کنترل بهداشتی اماکن مرتبط با فرآورده‌های خام دامی تشدید می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: دامپزشکی به عنوان متولی بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی، ضمن حضور فعال در این ایام، به منظور تامین بهداشت و سلامت عزاداران حسینی، علاوه بر برخورد با موارد غیرمجاز کشتار دام در سطح معابر عمومی، کلیه مراکز مرتبط با دیگر فرآورده‌های خام دامی نظیر؛ آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز عرضه سطح شهر، سردخانه‌ها، مساجد، تکایا، محل‌های استقرار هیئت‌های مذهبی، موسسات خیریه، زائرسراها، مامورسراها و ... را که تامین کننده مواد لازم برای هیئت‌های مذهبی و مردم هستند و یا مواد غذایی لازم برای هیئت در آنها تهیه و تامین می‌گردد، به طور ویژه نظارت خواهد کرد و اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی در ایام تعطیلات محرم و صفر به حال آماده‌باش ‌خواهند بود.

جعفر عطارباشی، کشتار غیرمجاز دام، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و موارد مشابه را از جمله مصادیق تهدید علیه بهداشت عمومی خواند و در این زمینه به ماده 688 قانون مجازات اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: به موجب این قانون، هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود ممنوع است و برای مرتکبین آن از سوی مراجع قضایی مجازات در نظر گرفته خواهد شد.

وی افزود: قانون سازمان دامپزشکی کشور نیز تصریح می‌کند که تمام صاحبان و مسئولان نگهداری دام و کارگاه‌ها و کارخانه‌ها و مراکز تهیه و آماده کردن فرآورده‌های خام دامی اعم از اشخاص و موسسات و شرکت‌های خصوصی و یا دولتی و یا وابسته به دولت هر نوع شرکت و سازمانی که به نحوی از انحاء به پرورش دام و تهیه و آماده کردن فرآورده‌های خام دامی اشتغال دارند، موظف به اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی کشور هستند.

عطارباشی از مسئولان هیئت مذهبی نیز خواست تا در تهیه غذا، از فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی استفاده کرده و رعایت بهداشت را در کلیه مراحل آماده سازی، نگهداری و بکارگیری این مواد در نذورات و تغذیه هیئت‌ها داشته باشند.

به گفته وی، کنترل بهداشتی اماکن مرتبط با فرآورده‌های خام دامی، کنترل اماکن تولید، تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در اقصی نقاط خراسان رضوی طی ایام محرم و صفر و به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی شدت می‌گیرد.

انتهای پیام/2202/ش/چ3000
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول