به گزارش خبرگزاری فارس از بردخون، مسئول بهداشت مدارس بردخون پیش از ظهر امروز در این مراسم با بیان اینکه مدارس منطقه در ایام سال تحصیلی در این زمینه اقدام میکنند، تصریح کرد: براساس برنامهریزی صورت گرفته دانشآموزان با همکاری اولیا و با استفاده از مواد غذایی پرکالری و کم ضرر صبحانهای سالم را در منزل آماده و در فضایی صمیمی با دوستان و هم کلاسیهای خود صرف میکنند.
حیدر زارعی افزود: دانشآموزان اغلب اوقات صبحها از خوردن صبحانه پرهیز میکنند و با شکم گرسنه به مدرسه میروند که این امر زیانهای زیادی برای آنان دارد و مانع از یادگیری درسها میشود اما صبحانه دسته جمعی موجب میشود آنان علاقه و تمایل بیشتری به خوردن صبحانه داشته باشند و به مرور فرهنگ میشود.
وی با تشریح این طرح گفت: اجرای طرح صبحانه سالم از اول آبان و به صورت هر هفته یک مدرسه صورت میگیرد که مدارس ضمن استقبال از اجرای طرح میتوانند با مشارکت مدیر و انجمن اولیا و مربیان در تمام روزهای هفته صبحانه سالم را در مدرسه صرف کنند و مدیر مدرسه، مربی بهداشت و آموزگار مربوطه بر آن کنترل و نظارت داشته باشند.
زارعی اضافه کرد: مدیران میتوانند با زمینهسازی و اقداماتی نظیر خواندن مطالب آموزشی درباره صبحانه سالم و فواید آن در صبحگاه مدارس، ترغیب دانشآموزان به آوردن لقمههای سالم و مواد غذایی مجاز و بهداشتی، پرهیز از خرید مواد خوراکی از بوفه مدارس، دانشآموزان را برای خوردن صبحانه تشویق کنند و سرانه سلامت را در جامعه افزایش دهند.
انتهای پیام/66003/ط20/ف4004