به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آستان قدس رضوی، غلامحسین بهشتی فخاری اظهار داشت: فعالیت شرکت آرد قدس رضوی موجب شده تا این شرکت جایگاه مناسبی در سطح استان به خود اختصاص دهد و همواره جزو یکی از واحدهای برتر استان خراسان رضوی در زمینه تولید آرد مناسب و با کیفیت به شمار آید.
وی گفت: این شرکت دارای دو خط آسیاب گندم با مدرنترین تجهیزات خردکنی گندم است که با ظرفیت آسیابانی سالانه بیش از 55 هزار تن در حال فعالیت است.
وی ارتقای کیفیت، تبلیغات، خرید تجهیزات و اصلاح فرآیندها به منظور افزایش تعداد مشتریان، افزایش فروش و سودآوری شرکت را از جمله برنامههای مورد نظر در راستای کیفیسازی محصولات این شرکت نام برد.
مدیر عامل شرکت آرد قدس رضوی، تنوع در محصولات پودر کیک و تنوع در انواع آرد تولیدی مطابق استانداردها را از نتایج فعالیتهای پژوهشی انجام شده در این شرکت ذکر کرد.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید آرد در این شرکت روزانه 220 تن است و شامل آردهایی با 15، 18 و 23 درصد سبوسگیری میشود.
به گفته وی انواع آردهای 15 و 18 درصد سبوسگیری شده، برای تولید «نانهای سنتی»، «حجیم» و «نیمه حجیم» و آرد 23 درصد نیز برای مصارف غیرنان از جمله ماکارونی، کیک، کلوچه و بیسکویت استفاده میشود.
بهشتی بیان داشت: ظرفیت تولیدی این شرکت در سال 1381 از 36 هزار تن به 66 هزار تن افزایش یافت و در سال 1381 واحد آرد بسته بندی با ظرفیت یکهزار و 400 تن در سال در این کارخانه احداث شد و واحد تولید پودر کیک نیمه آماده با ظرفیت 300 تن نیز در سال 1384 به بهرهبرداری رسید.
وی در پایان گفت: نصب یک دستگاه جک تخلیه پرتابل (قابل حمل) با ظرفیت تخلیه هزار تن در روز در سال 1387 و احداث سیلوی فلزی به ظرفیت 30 هزار تن که در سال 1389 به بهرهبرداری رسید، از اقدامات صورت گرفته در این شرکت در سالیان اخیر است.
انتهای پیام/2202/ت30/چ3000