اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

هدفمندی یارانه‌های در کانال اصلی خود قرار می‌گیرد

رحمانی: باید نگران آینده تبریز بود / اصل 44 یعنی دولت دیگر کارخانه نمی‌زند

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: با وضعیت فرهنگی حاکم بر حمایت از سرمایه‌گذار در آذربایجان‌شرقی، برای آینده تبریز احساس خطر می‌کنم.

رحمانی: باید نگران آینده تبریز بود / اصل 44 یعنی دولت دیگر کارخانه نمی‌زند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، رضا رحمانی جمعه شب در جمع مردم تبریز با تشریح زوایایی از واقعه غدیر و ارتباط آن با شرایط موجود به بیان درد دل‌های خود در فضای کاری و توسعه استان آذربایجان‌شرقی پرداخت و با بیان برخی مصداق‌ها به عنوان موانع توسعه استان با بیان اینکه «برای آینده تبریز نگرانم» این سئوال تکان‌دهنده را از حاضران پرسید: چرا سرمایه‌گذاران در پاسخ به دعوت ما برای آغاز فعالیت در استان می‌گویند ”آنجا فضای بدبینی حاکم است؟”

غدیر، نقشه راه است

وی در مسجد انقلاب اسلامی تبریز در جمع خیل عظیمی از مردم تبریز با بیان اینکه واقعه غدیر یک نقشه راه برای مسلمین جهان است، اظهار داشت: غدیر به مفهوم سیاست و حکومت بیانگر وجه سیاسی دین است که می‌توان نظام جمهوری اسلامی ایران را ادامه  همان واقعه غدیر و ادامه راه انبیا دانست.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این مراسم که با حضور مداحان و جمع کثیری از عاشقان مولا علی (ع) در مسجد انقلاب اسلامی تبریز برگزار شد، معرفی شخصیت بی‌نظیر مولا علی (ع) به جهانیان را یک ضرورت دانست و با تاکید بر اینکه « علی را بشناسیم و به جهانیان بشناسانیم» گفت: شخصیت مولا علی (ع) و امام معصومین ما هنوز برای جهانیان  و نسل های جدید ناشناخته مانده است و از این رو لازم است فیلم هایی مثل مختارنامه و امام علی (ع) به تمام  زبان های زنده دنیا ترجمه و توزیع گردد.

مطالعه کتاب های دفاع مقدس یک رسالت است

رحمانی در ادامه به بیان خاطره‌ای از دیدار با آزادگان و ایثارگران پرداخت و مطالعه کتاب‌های دفاع مقدس و خاطرات آزادگان را برای نسب امروزی یک رسالت دانست و با تاکید بر رعایت معیارهای بصیرت خاطر نشان کرد: ولایت فقیه در جمهوری اسلامی ایران نعمتی است که باید همه شکرگزار آن باشیم، چرا که ملاک مشخص است و هیچ گاه در دوراهی نخواهیم ماند، شاخص ولایت است و با طیب خاطر می‌توانیم به راهی که از طرف ولایت فقیه مشخص می‌شود ادامه دهیم.

عمل به شعار های سال همان عمل به فرمان امام در جنگ است

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری نقش ولی فقیه در رفع مشکلات کشور افزود : زمانی امام (ره) تکلیف فرمودند که به جبهه برویم، امروز همان جنگ در جبهه اقتصادی ادامه دارد و رهبری عزیز که همان امام وقت است، دستور می دهند که از تولید ملی حمایت کرده و حماسه اقتصادی بسازید، باید با همان روحیه دفاع مقدسی به جنگ اقتصادی دشمن برویم و با اطاعت از فرمایشات رهبری ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

رحمانی گفت: رهبری امسال را حماسه اقتصادی، سال قبل را حمایت از تولید ملی و سال‌های پیش‌تر را به عناوین جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف نامگذاری فرمودند، همه این‌ها برنامه و نقشه راهی است برای پیشرفت و توسعه کشور که در اختیار مسئولان قرار می گیرد و آن ها نیز باید همه برنامه های خود را در مسیر دستیابی به اهداف مد نظر ایشان طرح‌ریزی کنند.

 لشکر بیکاران یک تهدید جدی است

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  در ادامه با بیان اینکه دغدغه فعلی کشور بیکاری، تورم و فقر است، تاکید کرد:هر چند این عوامل مانع حماسه سیاسی تلقی می‌شد اما مردم با بصیرت کامل در خلق حماسه سیاسی سربلند ظاهر شدند و کشور ما در مباحث سیاسی مشکلی ندارد.

وی عنوان کرد: اما باید حواسمان جمع باشد، دشمن هم می‌داند لشکر نظامی نمی‌تواند ایران را تهدید کند، اما لشکر بیکاران می‌تواند تهدید بزرگی برای کشورمان محسوب شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس افزود: سال‌های پس از انقلاب سالانه 2 میلیون نفر متولد شده‌اند که امروز همه نیازمند کار هستند و باید فکری اساسی برای آنها کرد.

وی با بیان اینکه بدنه دولت ظرفیت استفاده از این همه بیکار را ندارد، اضافه کرد: متاسفانه عدم توازن در توسعه دانشگاه ها و فرصت‌های شغلی باعث شده تا امروز با فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاهی مواجه شویم که همه در صف پیوستن به کار هستند.

 راه غلبه بر بیکاری حمایت از تولید ملی است

رحمانی حمایت از تولید را یک ضرورت، یک رسالت و دارای حجت شرعی خواند و تصریح کرد: راه رفع بیکاری و تورم حمایت از تولید ملی است، برای رفع بیکاری باید به تولید بها دهیم، حمایت از تولید انتخاب نیست بلکه ضرورتی است که رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر آن تاکید داشته‌اند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با بیان اینکه «همیشه به تکلیف عمل کرده‌ام» اظهار کرد: همه مردم در اطرافیانشان حتما فردی دارند که جویای کار باشد، باید توجه داشته باشیم که برای کار کردن اطرافیانمان راهی جز حمایت از سرمایه‌گذار وجود ندارد.

 اصل 44 یعنی دولت دیگر کارخانه نمی‌زند

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان کرد: اصل 44 یعنی دولت دیگر کارخانه نخواهد زد، باید بخش خصوصی وارد این کارزار شود و برای ورود سرمایه‌گذاران به این فعالیت باید از آنها حمایت کرد.

باید نگران آینده تبریز بود

رحمانی با بیان گوشه‌ای از دیدارهای خود با سرمایه گذاران آذربایجانی در سایر شهر‌های کشور ادامه داد: با وضعیت فرهنگی حاکم بر حمایت از سرمایه‌گذار در آذربایجان شرقی، برای آینده تبریز احساس خطر می‌کنم؛ چرا سرمایه‌گذاران در پاسخ به دعوت ما برای آغاز فعالیت در استان می‌گویند ”آنجا فضای بدبینی حاکم است؟”

وی افزود: متاسفانه فضای فرهنگی تبریز به گونه‌ای شده است که مسئولان برای خدمتی که به شهر می‌کنند باید مؤاخذه شوند و توضیح دهند که نفع شخصی در این کار نداشته‌‌اند، مگر مراجع قضایی، امنیتی و اطلاعاتی در این شهر وجود ندارد که جلوی سوءاستفاده احتمالی برخی افراد را بگیرد؟ چرا ظن خود را اول به سمت افکار منفی می‌بریم؟

رحمانی ادامه داد: باید این تفکر در استان تغییر یابد، مسئولی که به دنبال کار و تلاش و آبادانی منطقه است باید حمایت شود و مسئولان کم کار مؤاخذه شوند، بگذارید همان طور که تاکنون مراجع امنیتی بدون تعارف با سوءاستفاده‌کنندگان برخورد کرده‌اند از این پس هم کارشان را انجام دهند و برخی به غلط کار آنها را انجام ندهد.

وی تاخیر احداث پالایشگاه شهریار تبریز را نتیجه سوء فضای سرمایه‌گذاری در استان دانست و گفت: شایسته نیست تبریز نسبت به سایر شهرها از قافله توسعه عقب بیفتد.

تراکتورسازی‌ها را باید تکرار کرد

رحمانی در ادامه سخنرانی خود در جشن غدیر در جمع کثیری از مردم تبریز اجرای پروژه‌های بزرگ برای آبادانی شهر تبریز و آذربایجان را یک ضرورت دانست و با تاکید این ضرب‌المثل ترکی «داغ آشا گره دره دولا» افزود: با این  لشکر بیکاران بایستی کارهای بزرگ در راستای توسعه استان انجام گیرد و کارخانه‌هایی مثل تراکتورسازی‌ها بایستی در تبریز به راه بیفتد و این تنها چاره غلبه بر مشکلات آینده است.

وی با اشاره به پیگیری‌های مکرر خود در احداث شهرک صنعتی 10 هزار هکتاری بعثت تبریز که در ضلع شرقی جاده تبریز صوفیان احداث می‌شود گفت: احداث این شهرک که بستری برای 150 هزار شغل است در همین راستاست و تلاش داریم با چانه‌زنی اعتبارات لازم را جذب کنیم.

رحمانی همچنین توسعه صنعت خودروسازی در تبریز را جزو فعالیت‌های سال‌های اخیر خود در کسوت نمایندگی برشمرد و وجود برخی موانع  حمایتی را دلیل کندی تولید به نسبت کمتر از ظرفیت تولیدی کارخانه از سوی بخش خصوصی برشمرد.

دو خواسته اساسی از مردم

رحمانی قدرت خود در اجرا را برگرفته از رأی سه دوره‌ای مردم تبریز به خود دانست و با بیان اینکه در طی 10 سال نمایندگی خود در مجلس حتی تدریس در دانشگاه را به خاطر نمایندگی مردم قبول نکرده است  و تنها به وظایف نمایندگی در رشد شاخص های توسعه استان تلاش نموده است به بیان دو انتظار خود از مردم پرداخت و گفت: اول فضای تبریز را برای کار کردن آماده کنیم، فضا به گونه‌ای باشد که کارنامه افراد شاخص سنجش او باشد نه حرف و شعارهای او؛ دوم اینکه برای توسعه اشتغال و کشور از کالاهای داخلی مصرف کنیم، استفاده از هر کالای چینی ایجاد شغلی برای جوانان و مردم چین است.

هدفمندی یارانه‌ها در کانال اصلی خود قرار می گیرد

رحمانی در پایان بخش سخنان خود  با اشاره به موضوع هدفمندی یارانه‌ها، و با بیان اینکه از اول نیز برای دریافت یارانه ثبت نام نکرده است خاطر نشان کرد: قرار نیست به اقشاری مانند پزشکان، کارخانه‌داران، بازاریان و از این ردیف خانواده‌ها  یارانه پرداخت شود، چرا که این دهک از جامعه نیازی به یارانه ندارد.

رئیس کمیسیون صنایع  و معادن مجلس اضافه کرد: در فاز اول اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها قرار بر این بود که از درآمد حاصل از این قانون به بخش بهداشت و درمان مردم هزینه کنیم، به ازدواج جوانان کمک کنیم ولی هیچ کدام از برنامه‌ها را دولت نتوانست اجرا کند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تاکید کرد: اگر درست برنامه‌ریزی شود این امکان وجود دارد که از درآمد هدفمندی به طور مثال به ازدواج جوانان به عنوان هدیه کمک مالی کنیم و امید است در فاز دوم اجرای این قانون چنین موضوعاتی جدی گرفته شود.

نجات دریاچه ارومیه یک خواسته جدی است

رحمانی با اشاره به مشکل دریاچه ارومیه نیز گفت: متاسفانه دولت قبلی به غیر از شعار و جلسه برای نجات دریاچه ارومیه کاری نکرد، خوشبختانه دولت فعلی در آغاز کار خود در این زمینه موضوع را جدی شروع کرده است و شخص رئیس جمهور و وزیر نیرو عزمی راسخ برای احیای این دریاچه دارند که امید است این همت به سرنوشت فعالیت‌های دولت قبلی دچار نشده و شاهد رفع مشکل دریاچه ارومیه باشیم.

انتهای پیام/60002/ی40/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول