محمد جواد ایزدیان در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار با بیان اینکه میانگین تولید این محصول 11 هزار کیلوگرم در هکتار است، اظهار کرد: سبزوار دارای 700 هکتار باغ انار بوده که 650 هکتار آن بارور و 50 هکتار غیربارور است.
مسئول باغبانی اداره جهاد کشاورزی سبزوار نیز عدم استفاده کشاورزان از سموم و کودهای شیمیایی در راستای تولید محصول سالم را از مهمترین نقاط قوت در تولید انار اعلام کرد.
سید مرتضی سعیدی شهری گفت: تاکنون دو نفر از تولیدکنندگان شهرستان موفق به تولید 30 تن محصول سالم انار شدهاند و سایر متقاضیان میتوانند برای تولید و شناسهدار کردن محصولات سالم باغی به اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی این شهرستان مراجعه کنند.
وی از اقدامات انجام شده به اصلاح، احیا و جایگزینی باغات قدیمی با ارقام تجاری پرمحصول از جمله رقم خزر، اجرای مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات و اجرای سیستمهای آبیاری قطرهای اشاره کرد.
این مسئول مهمترین ارقام انار شهرستان را رقم ملس، شیرین، شش کعب و ساوه برشمرد و یادآور شد: به انارکاران توصیه میشود همزمان با برداشت محصول به منظور کنترل و مبارزه با کرم گلوگاه انار، انارهای آلوده را جمعآوری کنند و بسوزانند تا میزان تولید بین 15 تا 20 درصد افزایش یابد.
انتهای پیام/2202/ز20/چ3000