به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی اداره کل امور عشایر خراسان شمالی جلیل رمضانی در اینباره گفت: از ابتدای امسال تاکنون 6 هزار و 500 تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته کاهش 500 تنی را نشان میدهد.
وی خشکسالی و کاهش بارندگی را از جمله علل کاهش تولید گوشت ذکر کرد و افزود: کمبود علوفه مرتعی به سبب بروز خشکسالی و کاهش نزولات جوی سبب جابهجایی متناوب دام عشایر در چراگاهها شده که این امر نیز باعث کاهش وزن دام و کاهش تولید گوشت قرمز میشود.
رمضانی همچنین افزایش قیمت نهادههای دامی را از دیگر علل کاهش تولید گوشت قرمز ذکر کرد و گفت: این افزایش قیمت سبب فروش برههای نارس در بازار شده است که این امر باعث متضرر شدن خانوارهای عشایری استان شده است.
انتهای پیام/63002/ط/ث3001