علیرضا رفیعیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تربت حیدریه اظهار داشت: تمهیدات لازم برای کنترل و نظارت بر کشتار دام در این ایام انجام شده و هیچ دغدغهای در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: شهروندانی که در این روز قصد قربانی دارند جهت جلوگیری از بروز هرگونه مخاطرات بهداشتی و آلودگی زیست محیطی میتوانند دامهای خود را به کشتارگاه منتقل کرده و از خدمات رایگان دامپزشکی بهرهمند شوند.
رفیعیپور همچنین از مردم خواست تا دام نذری خود را صرفا در کشتارگاه ذبح کنند چرا که ذبح دام خارج از کشتارگاه و در معابر عمومی خطرات بهداشتی متعددی برای فرد ذابح و سایر افراد در تماس با لاشه، خون و ترشحات دام قربانی ایجاد میکند.
رئیس دامپزشکی تربت حیدریه افزود: برای جلوگیری از انتقال تب کریمه کنگو باید لاشه دامها بعد از ذبح به مدت 24 تا 48 ساعت در سردخانه با دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود تا در این مدت با واکنشهای بیولوژیکی در لاشه و کاهش اسیدتیه آن موجب از بین رفتن عوامل عفونی شود.
وی در پایان تأکید کرد: سال گذشته 385 رأس دام قربانی شد و امسال پیشبینی میشود 400 رأس دام قربانی شود.
انتهای پیام/2202/ذ20/چ3000