اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی:

سبک زندگی پیامبر (ص) را ملاک عمل و اندیشه خود قرار دهیم

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید سبک زندگی پیامبر اکرم (ص) را ملاک عمل و اندیشه خود قرار دهیم.

سبک زندگی پیامبر (ص) را ملاک عمل و اندیشه خود قرار دهیم

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، حجت‌الاسلام علی عسکری در نخستین همایش از سلسله همایش‎های سبک زندگی اسلامی ایرانی با عنوان سبک زندگی پیامبر (ص) در واحد زاهدان اظهارداشت: با توجه به اینکه محور بحث انسان است و انسان کمبودهایی از جهت کمال و رشد دارد، می‎خواهیم از محضر پیامبر بهره ببریم و سبک زندگی ایشان را ملاک عمل و اندیشه خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه انسان انتخاب‎گری آزاد و برخوردار از کنش و واکنش است، افزود: اراده و خواست درونی به حرکت انسان جهت می‌دهد و امید به سعادتمندی باعث نشاط در زندگی او می‌شود.

وی با اشاره به دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، بیان داشت: بنا به رهنمودهای رهبری و بنا به اقتضای دینی و انقلابی و دقت و بازاندیشی در سیره رسول مکرم اسلام که امانت‎دار وحی است و بهره‌گیری از سیره زندگی پیامبر اسلام(ص) و کتاب آسمانی ایشان و خود او که مصداق عینی صراط مستقیم است سبک زندگی او را که رحمت للعالمین است منظور نظر قرار می‌دهیم.

عسکری تلاش علمی اندیشمندان، بزرگان دینی و عالمان در این رابطه و مقالات ارائه شده به این همایش، می‎تواند در درک درست شیوه زندگی ما را یاری برساند.

این مسئول با بیان اینکه پیامبر از دوران جوانی تا 40 سالگی که به پیامبری مبعوث شدند در کنار عصمت ذاتی به عصمت اکتسابی پرداخت تا اینکه محمد امین شناخته شد، افزود: سرمایه اجتماعی حاصل شده و برانگیخته شدن اجتماعی ایشان ریشه در بعثت فردی او دارد.

وی ادامه داد: شاخص‎ها و نقطه‎های عطف بعثت برونی که هدایت خلق به راه نجات بخش در کوتاه و دراز مدت است عبارت از شناسایی افراد دارای زمینه و فطرت پاک، هدایت فردی افراد شناسایی شده و سازماندهی کادر تربیت شده است.

عسکری با اشاره به دیگر شاخص‎های بعثت برونی رسول اکرم(ص) افزود: سنت شکنی از راه تبلیغ سنت‎های الهی و انسانی مطلوب، هجرت در بن بست مقطعی پیش آمده در دوران سنت شکنی و تحول آفرینی اجتماعی، تبلیغات سیاسی فعال در دوران هجرت و تاسیس حکومت و نظام سازی از دیگر شاخص‎ها است.

این مسئول در ادامه با بیان اینکه امام راحل بزرگترین چهره  درس آموز سبک زندگی پیامبر اسلام(ص) در عصر جدید است، تاکید کرد: این تطبیقی است که نباید از آن غافل شد زیرا در بعثت درونی و فردی استکمال روحی پیدا کرد و خودساخته شد و در بعثت برونی  و اجتماعی سبک سیاسی و اجتماعی آن حضرت را نصب العین خود قرار داد.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امام خمینی(ره) همانند پیامبر اسلام(ص) نیروشناسی، تربیت شاگرد و کادرسازی کرد و بر سازماندهی کادر تربیت شده همت گماشت و سنت شکنی کرد و در بن بست مقطعی پیش آمده هجرت، در دوران هجرت دیپلماسی فعال جهانی پیشه و حکومت تاسیس کرد.

عسکری در این خصوص ادامه داد: امام راحل، بعد از انقلاب با جنگ تحمیلی مواجه شد و بعد صلح با پیروزی سیاسی ما انجام شد و در این وهله امام خمینی(ره) جانشین تعیین کردند و فرمودند بعد از من سید علی آقای خامنه ای رهبر هستند و بعد از آن وصیت کرد و در سرلوحه وصیت نامه سیاسی الهی خود مبنا را وصیت پیامبر(ص) قرار داد.

انتهای پیام/75004/ش/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول