اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اتحادیه آب‌نبات سازان بجنورد:

آب شیرین دره بجنورد کیفیت تولید آبنبات را تغییر نداد

رئیس اتحادیه آبنبات سازان بجنورد تاکید کرد: قرار گرفتن آب سد شیرین دره در مدار مصرف این شهر تأثیری بر کیفیت آبنبات تولیدی واحدها نداشته است.

آب شیرین دره بجنورد کیفیت تولید آبنبات را تغییر نداد

سید علی هاشمی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بجنورد یکی از فاکتورهای مهم و منحصر در تولید آبنبات را عامل آب این شهر عنوان و تصریح کرد: این شاخص به گونه‌ای بوده که انحصار تولید آبنبات و کیفیت بالا را صرفاً در اختیار بجنورد به عنوان مهم‌ترین سوغات قرار داده است.

وی گفت: آب شیرین دره بجنورد کیفیت خوبی را داشته و اکنون در مدار مصرف آبنبات ریزی‌های این شهر قرار دارد.

به گزارش فارس، یکی از عوامل مهم در کیفیت تولید فرآورده‌های آبنبات در بجنورد به خاطر آب آن بوده است که البته از اوایل امسال آب سد شیرین دره در 48 کیلومتری غرب بجنورد به این شهر انتقال یافته و در مدار قرار گرفت. 

آب‌نبات (شکرپنیر) که به عنوان مهم‌ترین سوغات خراسان شمالی محسوب شده، در طعم‌های مختلفی چون؛ نارگیلی، دارچینی، موزی، پرتقالی، پسته‌ای، هلدار، لیمویی، زرشکی، کنجدی، زعفرانی و ... تهیه می‌شود.

هفته گذشته صادرات آبنبات از این شهر به روسیه در قالب نخستین محموله 30تنی آغاز شد.

پیش از این نیز غرفه شکر پنیر بجنورد در نمایشگاه‌های خارجی چون مالزی، امارات شرکت کرده بود.

هم‌اکنون افزون بر 100 واحد تولید آبنبات در بجنورد فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/63002/صا20/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول