اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قم:

سازمان دامپزشکی با عرضه شیر خام مخالف است

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قم با اشاره به اینکه عرضه شیر خام عامل شیوع بیماری است، گفت: سازمان دامپزشکی به عنوان متولی عرضه فرآورده خام با عرضه شیر خام به شدت مخالف است.

سازمان دامپزشکی با عرضه شیر خام مخالف است

محمد جواد امیدواریان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با گرامی‌داشت 14 مهر روز دامپزشکی گفت: واحدهایی که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی هستند نباید شیر خام را عرضه کنند و باید با آنها برخورد شود.

وی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی با عرضه شیر بسته‌بندی موافق است، بیان کرد: واحدهای عرضه‌کننده شیر خام می‌توانند اجازه بسته‌بندی شیر خام را بگیرند به این صورت که کارشناسان دامپزشکی سلامت شیر و دام را تایید کرده و سپس توسط واحدهای صنعتی شیر خام بسته‌بندی و عرضه شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قم در ادامه با اشاره به فعالیت‌های سازمان دامپزشکی در شش ماهه اول امسال گفت: در شش ماهه اول امسال نزدیک به 78 رأس گاو آلوده شناسایی و معدوم شدند.

امیدواریان تصریح کرد: پس از کشتار دام 75 درصد قیمت واقعی دام به دامدار پرداخت می‌شود.

وی اضافه کرد: در شش ماهه اول امسال 22 هزار و 239 قلاده سگ در برابر بیماری هاری مایه‌کوبی شده است که 5/2 برابر رشد نسبت به سال گذشته داشته است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قم بیان کرد: برای کنترل بیماری تب کریمه کنگو در 78 واحد روستایی سم‌پاشی شده است و در بحث ضدعفونی و کنترل پشه و مگس 1100 لیتر مایه ضدعفونی در 200 واحد دامداری مصرف شده است.

وی افزود: پس از ضدعفونی و سم‌پاشی‌ها هیچ‌گونه موردی از طب سه روزه گاو در استان قم گزارش نشده است که این آمار نشان می‌دهد فعالیت‌های سازمان دامپزشکی اثر خود را داشته است.

امیدواریان در حوزه طیور گفت: در استان قم نزدیک به 8 میلیون و 670 هزار قطعه گوشتی و یک میلیون و 970 هزار قطعه تخم‌گذار جوجه‌ریزی شده است و در مجموع 113 میلیون و 300 هزار دز واکسن مصرف شده است.

وی با بیان اینکه در ادامه فعالیت‌ها در واحدهای طیور شش فعالیت ویژه صورت گرفته است، عنوان کرد: مهمترین فعالیت طرح پایش آنفولانزای پرندگان بود که در واحدهای تخم‌گذار انجام شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قم افزود: این فعالیت‌ها برای اطمینان بخشی از سلامت محصولات است تا این بیماری از واحدهای تولیدی خارج نشود و تاکنون هیچ موردی از آنفولانزا در واحدهای صنعتی و روستایی مشاهده نشده است.

وی در خصوص ذبح اسلامی دام‌ها گفت: در کشتارگاه‌های دام و طیور علاوه بر کارشناسان دامپزشکی یک نفر روحانی برای نظارت بر ذبح شرعی دام‌ها حضور دارد.

امیدواریان با اشاره به 17 مهر به عنوان روز تخم مرغ بیان کرد: در راستای افزایش مصرف تخم مرغ به عنوان یک منشأ پروتئینی سالم و با شعار «هر روز مصرف یک تخم مرغ» این روز به عنوان روز تخم مرغ نام‌گذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بسته‌بندی تخم‌مرغ در قم راه‌اندازی شد، گفت: سال گذشته بحث تخم مرغ مایع مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد که از ورود تخم‌مرغ‌های دارای زدگی به بازار جلوگیری شود و این تخم مرغ‌ها فقط در موارد صنعتی مورد استفاده قرار بگیرند.

انتهای پیام/78002/ک40/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول