به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، رسول کدخدایی افزود: لزوم تغییر سیستمهای فعلی برای تولید غذای سالم، کافی و عاری از آلایندههای مضر برای سلامت جامعه و محیط زیست و همچنین پیشنهاد افزایش همکاریهای فنی و اقتصادی میان کشورهای در حال توسعه برای تولید محصولات با کیفیت بالاتر از دیگر اهداف برگزاری این همایش یک روزه میباشد که به همت پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار میشود.
وی در مورد محورهای برگزاری این همایش بیان کرد: با توجه به شعار سال 2013 روز جهانی غذا یعنی «سیستمهای غذایی پایدار برای تأمین غذای کافی و مغذی» و نیز محور فعالیتهای تحقیقاتی پژوهشکده مبنی بر امنیت و سلامت مواد غذایی این همایش برای دومین سال متوالی به منظور آگاهی دادن دولتمردان و کارآفرینان و صاحبان صنایع به نقش و اهمیت مواد غذایی سالم و کافی برای رشد و تعالی جامعه اسلامی ایرانی برگزار میشود.
کدخدایی در خصوص پیشینه برگزاری این همایش گفت: همایش روز جهانی غذا رویدادی در سطح ملی و فراملی است که همه ساله در اغلب کشورهای جهان به منظور توجه به اهمیت غذا، گرسنگی، فقر غذایی، لزوم تأمین غذای کافی و توزیع عادلانه غذا برای تمام جهانیان برگزار میشود.
وی ادامه داد: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نیز بنا به رسالت خویش در سال گذشته این همایش را با همکاری نهادهای ذیربط داخلی و بینالمللی به ویژه یونسکو و فائو برگزار کرد.
وی به بیان دستاوردهای همایش در سال گذشته پرداخت و گفت: مهمترین دستاوردهای همایش اول ایجاد دبیرخانه دائمی روز جهانی غذا در پژوهشکده و تدوین برنامه راهبردی، زمینهسازی برای اخذ کرسی غذا از یونسکو و نیز برنامهریزی برای ایجاد مرکز تحقیقات غذای حلال در پژوهشکده، تعریف پروژههای کاربردی در راستای اهداف روز جهانی غذا و ارائه به شورای عتف و ملزم شدن پژوهشکده به برگزاری سالانه این همایش بود.
دبیر همایش در ادامه بیان کرد: امسال نیز به حول و قوه الهی دومین همایش روز جهانی غذا با گستره وسیعتری در سطح ملی و دعوت از نمایندگان سازمانهای بینالمللی مرتبط به ویژه فائو و یونسکو در پژوهشکده برگزار خواهد شد.
دبیر دومین همایش ملی روز جهانی غذا تاکید کرد: روز جهانی غذا 16 اکتبر مقارن با 24 مهر ماه است که امسال به دلیل همزمانی این روز با عید سعید قربان و روز عرفه این همایش در روز دوشنبه 22 مهر ماه سال جاری در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامنالحجج (ع) و در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار میشود.
انتهای پیام/2202/ق/ض1002