به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، کیفیت پخت نان، کیفیت آرد، وزن چانه و مسائل بهداشتی نانواییها از جمله مواردی بود که مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و ضمن بازرسی توصیههای لازم برای افزایش کیفیت نان تولیدی به نانوایان ارائه شد.
در همین ارتباط امروز شماری از مسئولان استان به طور سرزده از نانواییهای سطح شهر بوشهر بازدید کرده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات نانواییها قرار گرفتند.
بازدیدهای مستمر از نانواییها
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر بیان داشت: سلامت و بهداشت مردم برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و آنها باید از کیفیت و بهداشت نان مصرفی خود اطلاع و اطمینان داشته باشند به این خاطر این واحدها نیاز به بازدیدهای مستمر و پیوسته دارند.
عباس تابش اعلام داشت: سازمان صنعت، معدن و تجارت و ادارات مرتبط با این سازمان آمادگی کامل برای همکاری با نانوایان را داشته و سعی و تلاش میکنند تا با تهیه آرد با کیفیت و آموزشهای لازم، خبازان را در تهیه نان مناسب و مرغوب یاری کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: قدیمی بودن دستگاههای پخت نان یکی از عوامل تاثیر گذار در عدم مطلوبیت نان برخی از واحدهای نانوایی است که نیاز به بروز کردن دستگاههای پخت نان دارند.
تخلفات مشاهده شده در نانواییها
تابش پایین بودن وزن چانه، عدم رعایت بهداشت و نداشتن ترازو را از عمدهترین تخلفات مشاهده شده در نانواییهای مورد بازدید عنوان کرد.
وی افزود: تذکرات لازم در زمینه عدم رعایت موارد بهداشتی از طریق مراکز و متولیان بهداشت به نانواییهای متخلف داده خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان بوشهر بازدیدهای جمعی را در کاهش تخلفات در نانوایی بسیار موثر دانست و تاکید کرد: به منظور نظارت بهتر بر عملکرد نانواییها بازدیدهای سر زده جمعی و گروهی توسط دستگاههای نظارتی استمرار خواهد یافت.
تابش در پایان این بازدیدها از آمادگی تلفن 124 و واحدهای بازرسی و نظارت مستقر در ادارات مرتبط با سازمان صنعت،معدن و تجارت برای برخورد با تخلفات واحدهای صنفی خبازی در سطح استان خبر داد.
با حضور ریاست سازمان صنعت،معدن و تجارت، مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی، معاون بازرسی و نظارت و بازرسان سازمان اکثر نانوایی های شهر بوشهر مورد بازدید قرار گرفت.
انتهای پیام/66001/س40/ث3001