احمد حسامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: امسال تولید گوشت قرمز در شهرستان اردستان یک هزار و 890 تن است که سهم عمدهای در استان به خود اختصاص داده است.
وی افزود: تامین گوشت قرمز در شهرستان اردستان از دو منبع جداگانه گوسالههای پرواری که 5 هزار راس است و گوسفند و بز به تعداد 135 هزار راس است انجام میگیرد.
مدیریت امور دام جهاد کشاورزی شهرستان اردستان تصریح کرد: دامهای کشتار شده در چهار ماه اول سال شامل گوسفند و بز 770 راس گاو و گوساله 110 راس است که بیش از 62 تن گوشت قرمز تولید و در شهرستان توزیع شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه شهرستان اردستان در تولید گوشت قرمز رتبه 17 را دارا است و خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال جاری وضعیت بهتری را در تولید گوشت قرمز داشته باشیم که با راهاندازی واحد یاقوت کویر امکانپذیر است.
حسامی اذعان داشت: واحد یاقوت کویر یک واحد دامداری با ظرفیت 5 هزار گوساله است که تاکنون با وجود نیازهای اعتباری زیاد پیشرفت قابل ملاحظهای داشته و امیدواریم به زودی به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/63015/ن20/ژ1001