اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد تهاجم فرهنگی

امام جمعه قوچان از تغییر سبک زندگی انتقاد کرد

امام جمعه قوچان با اشاره به لزوم توجه به تغییر سبک زندگی از زندگی غربی به اسلامی گفت: دست که هیچ وقت درد نمی‌کند جایگزین لفظ اسلامی خداقوت و یا خدا خیرت دهد شده است.

امام جمعه قوچان از تغییر سبک زندگی انتقاد کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از قوچان، حجت‌الاسلام محمد مروج در جمع مردم قوچان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و اخیراً توجه به سبک زندگی اسلامی گفت: خداوند پدرها و مادرهای ما را بیامرزد که ما را با قرآن، نماز و مسجد آشنا کردند.

وی افزود: در گذشته وقتی پدر از خانه برای به دست آوردن روزی حلال بیرون می‌آمد ابتدا بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم و الهی به امید تو می‌گفت و این رفتار در ذهن کودک نقش می‌بست.

امام جمعه قوچان افزود: مردم در مواجهه با یکدیگر سلام و احوالپرسی گرمی داشتند و هنگام کار به یکدیگر خدا قوت می‌گفتند اما کم کم این مفاهیم در یک حرکت نرم جایگزین شده و امروزه اگر به کسی بگویید خدا قوت می‌گوید این لفظ روستاییان و دهاتیان است در حالی که بار معنایی خدایی و اثر مثبت دارد اما جایگزین این لفظ عبارت دست شما درد نکند شده است که در عالم واقع دست از اعضایی است که هیچ وقت درد نمی‌کند ممکن است چشم، گوش و یا دندان آدم درد بگیرد اما دست هیچ وقت درد نمی‌کند مگر این‌که ضربه‌ای به آن وارد شود.

حجت‌الاسلام مروج افزود: عبارت دست درد نکردن مربوط به یزید است آنجا که در مجلس بزم شام بعد از این‌که با چوب بر لب و دندان مبارک امام حسین (ع) می‌زد اشعاری می‌خواند که کجایند پدران و اجداد من که ببینند انتقام آن‌ها را چگونه از فرزند علی (ع) گرفتم و دستم درد نکند.

وی گفت: وقتی این عبارت را کسی می‌شنود دوباره همان درد را در قالب خیرخواهی به سر طرف حواله می‌دهد و می‌گوید سر شما درد نکند در حالی که قبلاً در جامعه اسلامی اگر کسی برای دیگری کاری انجام می‌داد طرف برایش دعا می‌کرد که خداوند خیرت دهد و خدا پدر و مادرت را بیامرزد. حال بین این دو لفظ مقایسه کنید کدام یک بهتر است و کدام به معنای اسلامی نزدیک‌تر است.

امام جمعه قوچان افزود: باید فرزندان خود را با فرهنگ اسلامی آشنا کنیم این گونه نباشد که در مجاورات و گفت‌وگوها معارف اسلامی فراموش شود و به جای کلمه زیبای خداحافظ و یا کلمه سلام الفاظی مانند بای بای یا مرسی جایگزین شود و نباید بار معنایی الفاظ اسلامی را فراموش کنیم.

وی از مردم نمازگزار خواست اگر در یک مجلس از باب فراموشی این الفاظ وارداتی را استفاده کردند خودشان خود را جریمه کرده و هفت صلوات بفرستند و اگر الفاظ اسلامی به کار بردند خودشان خود را با یک جایزه کوچک تشویق کنند.

امام جمعه قوچان از مردم خواست به سبک زندگی اسلامی که از جانب مقام معظم رهبری تاکید شده، توجه کنند و اجازه ندهند فرزندان آن‌ها با سبک زندگی غربی بزرگ شوند.

انتهای پیام/م30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول