مسئول بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: در این مرحله 58 سبد غذایی با نظارت کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و نماینده بنیاد علوی بین 29 مادر باردار و شیرده توزیع شد.
آذین صبوری افزود: مرغ، برنج، شکر، روغن، عدس، پنیر، خرما، ماکارونی، سویا، تن ماهی و کنسرو نخود فرنگی از جمله اقلام سبد غذایی این مرحله بود.
وی، هدف از اجرای این طرح را ارتقای سطح سلامت تغذیهای زنان باردار و شیرده نیازمند عنوان کرد.
صبوری اذعان کرد: جامعه هدف در این طرح زنان بارداری بودند که یکی از معیارهای تغذیهای همچون شاخص توده بدنی کمتر از 19 و هشت دهم، وزن قبل از بارداری کمتر از 45 کیلوگرم، عدم وزنگیری مناسب در دوران بارداری و چندقلویی را داشته و از نظر وضعیت اقتصادی نیازمند باشند.
مسئول تغذیه شبکه بهداشت دیلم خاطرنشان کرد: این زنان از طریق بهورز و کاردان خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی مربوطه به بنیاد علوی معرفی میشوند.
صبوری اذعان کرد: در راستای اجرای این برنامه مراقب بهداشتی در مراقبتهای بارداری، مادر باردار را مورد تنسنجی قرار داده و به صورت چهره به چهره و گروهی آموزش تغذیه میدهند.
وی متذکر شد: طرح حمایت تغذیهای مادران باردار و شیرده نیازمند با همکاری مشترک شبکه بهداشت و بنیاد علوی از سال 88 تاکنون در شهرستان دیلم اجرا میشود.
این دومین مرحله توزیع سبد غذایی بنیاد علوی درسال جاری است.
انتهای پیام/66006/ذ20/ث3001