اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل فنی و حرفه‏ ای استان سمنان:

نظام آموزش مهارت و فناوری به دقت اجرایی شود

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‏ ای استان سمنان گفت: آموزش‏های مهارتی، سهم برتر منابع انسانی در تولید ملی و افق چشم‏ انداز 1404 را محقق خواهد کرد و از این رو، نظام آموزش مهارت و فناوری باید به دقت اجرایی شود.

نظام آموزش مهارت و فناوری به دقت اجرایی شود

به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان به نقل از روابط عمومی آموزش فنی و حرفه‏ ای استان سمنان ابراهیم محمودی افزود: از جمله اهدافی که اداره کل آموزش فنی و حرفه‏ ای استان سمنان در هفته مهارت به دنبال آن بوده است؛ توسعه، ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت ‏آموزی، ایجاد انگیزه و عزم ملی برای دستیابی به فرصت‏‏های شغلی پایدار، اطلاع‏ رسانی و هدایت و فراگیرکردن هر چه بیشتر آموزش‏های مهارتی است.

وی گفت: قطعاً راه ‌حل جامعه ما برای کاهش نرخ بیکاری، تربیت نیروی انسانی مجهز به مهارت است که قادر باشد علم و دانش تئوری را به کالا و خدمات قابل عرضه در اقتصاد کشور تبدیل کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‏ ای استان سمنان افزود: از این مهم‌تر، تربیت افراد خلاق و کارآفرین است که بتوانند با ایجاد ارزش افزوده و تولید ثروت، فرصت‌های شغلی پایداری برای دیگران ایجاد کنند.

محمودی تصریح کرد: توسعه آموزش‌های مهارتی از طریق استقرار نظام آموزش مهارت و فناوری در کنار استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای و نظام احراز اشتغال می‌تواند ما را در دست‏ یافتن به سهم برتر منابع انسانی بالنده و کارآفرین که در اسناد بالادستی کشور، به‌ ویژه در سند چشم‌انداز نیز بدان اشاره شده، رهنمون سازد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‏‏ ای استان سمنان خاطرنشان ساخت: باید با اعتقادی راسخ در اجرای موفق «نظام آموزش مهارت و فناوری» کوشید و با ایجاد انعطاف در انواع آموزش‌های غیررسمی مهارتی و ایجاد جاذبه برای مخاطبین در استقرار این نظام برای یادگیری مادام‌العمر نیروی انسانی شاغل در تمام بخش‌ها و زیربخش‌های اقتصادی و نظام اشتغال کشور، نهایت تلاش و همت خویش را معطوف داشت.

وی یکی از ضرورت‌های شرایط کنونی کشور که به آموزش‌های مهارتی گره خورده است، را موضوع ضرورت پیوند بین آموزش و محیط واقعی کار در سطوح مختلف دانست.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‏ ای استان سمنان اظهار داشت: برای تحقق این امر لازم است تا تمامی آموزش‌های ما به آموزش‌های عملی در محیط کار متصل شود.

این مقام مسئول بیان کرد: در همین راستا، موضوع کارآموزی و کارورزی نیازمند یک بازنگری و بازمهندسی است تا بتوانیم از طریق اجرای کارورزی و کارآموزی برای فارغ‌التحصیلان کلیه سطوح آموزشی به ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، نیروی انسانی متخصص و مهارت‌ دیده را وارد چرخه تولید و بازار کار کنیم.

وی تصریح کرد: در نتیجه با بهره‌گیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های جمعیت جوان و جویای کار کشور می‌توان شرایطی را فراهم کرد که ابعاد مختلف توسعه به ویژه موضوع اشتغال پایدار تحقق یابد؛ بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها نیازمند زنجیره‌ای از برنامه‌های عملیاتی است.

انتهای پیام/2249/ق/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول