اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‏دهد

چشمه آب معدنی خمده؛ فرصت‏ها و تهدیدها + عکس

چشمه آب معدنی روستای خمده از نقاط تفرجگاهی شهرستان فیروزکوه است که برنامه‏ریزی درست برای آن، تعالی و بالندگی روستاییان و منطقه را به دنبال خواهد داشت.

چشمه آب معدنی خمده؛ فرصت‏ها و تهدیدها + عکس

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، چشمه آب معدنی خمده در 20 کیلومتری جنوب فیروزکوه قرار دارد.

این منطقه زیبای تفرجگاهی به عنوان دومین نقطه گردشگری شهرستان فیروزکوه پس از منطقه توریستی تاریخی تنگه واشی مطرح بوده که به خصوص در فصل تابستان و ایام گرم سال پذیرای هزاران گردشگر است.

 

 

*نارضایتی و گلایه‏مندی مردم روستای خمده و روستاهای همجوار

با توجه به اینکه یکی از روش‏‌های دسترسی به این محل سفر با قطار است، مسافران در ایستگاه مهاباد به فاصله چند کیلومتری خمده پیاده شده و با پای پیاده به ادامه مسیر تا چشمه می‏پردازند.

گزارش‏های واصله حاکی از نارضایتی و گلایه‏مندی مردم روستای خمده و روستاهای همجوار از نحوه حضور مسافران و گردشگران در منطقه بوده که گاهی برخوردهایی را نیز بین آنان به دنبال داشته است.

حضور در باغ‏ها و مزارع، شکستن شاخه‏های درختان، بردن میوه‏ها، بدحجابی و ... از جمله مواردی بوده که تاکنون منجر به بروز درگیری‏هایی در این زمینه شده است.

*پنج‏شنبه و جمعه؛ بدترین روزهای هفته برای اهالی خمده

غلامعلی یوسفی، عضو شورای اسلامی روستای خمده در این ارتباط به خبرنگار فارس در شرق استان تهران گفت: عمده چالش موجود در این منطقه، مسائل فرهنگی و اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

وی افزود: هر چند نیروی انتظامی در منطقه حضور می‏یابد، اما به واقع روزهای پنج‏شنبه و جمعه به بدترین ایام هفته برای اهالی روستا تبدیل شده است.

یوسفی اظهار کرد: از آنجا که دهیاری و شورای روستا قادر به پاک‏سازی محیط این منطقه از زباله‏های مسافران نبود، به تشکیل شرکت تعاونی چشمه آب معدنی خمده اقدام شد.

این عضو شورای روستای خمده اضافه کرد: از مسئولان شهرستانی تقاضا داریم تا مدیریت آب این چشمه را در اختیار شرکت تعاونی قرار دهند تا با سرمایه‏گذاری بر روی آن در جهت رشد و توسعه منطقه گام برداریم.

 

 

 

*لزوم اخذ ورودی از گردشگران

یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت تعاونی روستا نیز در این رابطه به خبرنگار فارس در شرق استان تهران گفت: شرکت تعاونی تاسیس شده روستا دارای اساسنامه‏ای بوده که اشتغال افراد بومی به عنوان یکی از اولویت‏ها در آن آورده شده است.

این مسئول افزود: مردم و مسئولان از ما انتظار دارند که اقدامی برای سر و سامان دادن به این منطقه انجام دهیم؛ در حالی که مهم‏ترین مشکل امور مالی است.

وی ادامه داد: در صورت اجازه مسئولان شهرستان فیروزکوه می‏توانیم با اخذ ورودی از گردشگران به سر و سامان دادن به منطقه، پوشش هزینه‏ها و خدمات‏رسانی بپردازیم.

همچنین یکی دیگر از اهالی محل خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته احداث کمپینگ در این منطقه از سوی اداره میراث فرهنگی در دستور کار قرار گرفت؛ اما شیشه‏ها، در و پنجره‏ها و شیرآلات آن به سرقت رفته است.

 

 

انتهای پیام/2568/ز40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول