اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‌دهد

علت ناتوانی ‌لرستان در جذب سرمایه ورزشی‌

تیم گهر دورود به دلیل عدم توانایی جذب سرمایه در استان لرستان همچنان بلاتکلیف است.

علت ناتوانی ‌لرستان در جذب سرمایه ورزشی‌

به گزارش خبرگزاری فارس از دورود، پس از پایان لیگ برتر در فصل قبل و سقوط تیم گهر دورود به لیگ کشور (جام آزادگان) مشکلات مالی تیم گهر باز هم آغاز شد، مشکلاتی که به دلیل نبود اسپانسر و حامی مالی نمایان شده است، مشکلاتی که از گذشته تاکنون ورزش استان لرستان با آن دست و پنجه نرم می‌کند.

اگر در طول تاریخ به تیم‌های لرستانی حاضر در سطوح مختلف فوتبال نگاهی بیندازیم، به طور حتم مشکلات مالی و عدم حمایت‌های لازم از سوی مدیران را در قسمتی از پرونده این تیم‌ها می‌بینیم.

اما با صعود تیم گهر به سطح اول فوتبال این زخم کهنه سر باز کرد! زخمی که به همراه ضعف مدیریتی در طول فصل گذشته سقوط تنها نماینده استان لرستان و غرب کشور به لیگ یک را رقم زد.

اما زخم و این درد همچنان در لیگ یک نیز گریبان تیم گهر را گرفته است، به نوعی که هیچ نهادی اعم از دولتی یا خصوصی تاکنون مسائل مالی تیم گهر را تقبل نکرده است و تنها نزدیک به 45 روز به آغاز مسابقات لیگ یک مانده است و اکثر تیم‌های حاضر در این لیگ بیش از 70 درصد تیم خود را تشکیل داده‌اند.

سئوال اساسی که در ذهن‌ها ایجاد می‌شود، این است که چگونه استان‌های مثل اراک با تیم شهرداری اراک یا آذربایجان شرقی با تیم شهرداری تبریز یا استان کهگیلویه و بویراحمد با تیم شهرداری یاسوج و... می‌توانند با استفاده از امکانات و منابع مالی دولتی بدون هیچ مشکلی در سطح اول فوتبال ایران حضور داشته باشند، ولی نمایندگان استان لرستان نمی‌توانند؟

یادمان نمی‌رود که در همین فصل گذشته دو تیم داتیس و دارتاک خرم‌آباد به دلیل عدم حمایت‌های مسئولان استانی به چه سرنوشتی دچار شدند!

سئوال بحث برانگیز دیگر این است که چرا استان لرستان نمی‌تواند جذب سرمایه و سرمایه‌گذار ورزشی داشته باشد؟ جواب این سئوال در عملکرد بعضی از مسئولان امر مشخص است، یعنی جایی که سال گذشته حسین هدایتی با وجود برخی از ضعف‌ها در خرج کردن صحیح پول و سقوط تیم گهر به لیگ یک بیش از سه میلیارد تومان برای تیم گهر از جیب خودش هزینه کرد، اما در مقابل هیچ کسی یک تشکر و خسته نباشید نیز در پایان فصل به او نگفت و یا هیچ کدام از مسئولان به وی پیشنهاد سرمایه‌گذاری در فلان بخش برای ایجاد اشتغال‌زایی را نداد و از وی به عنوان یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی حمایت نکرد!

البته این رسم در این استان مرسوم است و جای تعجب ندارد!

فصل قبل، در تیم داتیس و دارتاک خرم‌آباد هم وضع به همین روال بود و مالکین این دو تیم نیز پس از تحمل هزینه‌های سنگین تیم‌داری در فوتبال بدون هیچ‌گونه حمایتی از سوی مسئولان از این عرصه کنار کشیدند و سرنوشت این دو تیم مرکز استان نیز مشخص نیست.

در هفته گذشته نام یک شرکت هولدینگ تجاری با مدیریت آقای مافی برای خرید گهر مطرح شد که این سرمایه‌گذار از سوی مدیرعامل باشگاه گهر و چند تن از لرستانی‌های مقیم مرکز برای همکاری با تیم گهر جذب شده بود، اما در روزهای گذشته در رسانه‌ها خبری مبنی بر کمرنگ شدن احتمال حضور این اسپانسر در تیم گهر به گوش رسید.

و علت این کناره‌گیری نیز عدم استقبال مسئولان امر از این سرمایه‌گذار بوده است، به نوعی که در پاسخ به درخواست جلسه برای مشخص شدن وضعیت این تیم با واژه فعلا وقت نداریم، از سوی مدیران مواجه شده‌اند. در نقطه مقابل هر فردی باشد سعی می‌کند، در استانی سرمایه‌گذاری کند، تا مسئولان آن استان برای وی ارزش و احترام قائل باشند.

این گونه است که لرستان در جذب سرمایه‌گذار در هر زمینه‌ای ناتوان بوده است، مسئولان، جذب سرمایه و سرمایه‌گذار را در تشکیل یک کارگروه و برپایی یک جلسه یک ساعته در طول هر چند ماه یک بار، با حداقل اعضا و تنظیم یک صورت جلسه و بایگانی آن تعریف کرده‌اند.

اسماعیل حیدرپور مدیرعامل تیم گهر دورود در صحبت‌های خود در رسانه‌ها اعلام کرده بود، تاکنون یکی از مسئولان استان با بنده به عنوان مدیرعامل تیم گهر یک تماس نداشته است و بپرسد برنامه تان در فصل جدید برای حضور در لیگ یک چیست.

این مطلب باعث تأسف بوده و باز هم یک سئوال دیگر را به وجود می‌آورد، چگونه زمان موفقیت‌ها و عکس یادگاری گرفتن‌ها همه هستند، ولی زمان مشکلات باید بگردیم دنبال پرتغال فروش؟

پیشکسوت فوتبال استان لرستان در گفت‌وگو با فارس در این رابطه گفت: بعد از اینکه دو تیم داماش گیلان و گهر دورود به دلیل اتفاقاتی که رخ داد، نتوانستند ادامه کار دهند، تیم گهر با شهرداری دورود وارد مسابقات شد که متأسفانه نتوانست به طور مطلوب عمل کند و بعد از آن حسین هدایتی به عنوان سرمایه‌گذار خارج از استان به این تیم وارد شد که با وجود همه اتفاقاتی که رخ داد، وی بیش از سه میلیارد تومان هزینه کردند و در مقابل هیچ یک از مسئولان حتی با یک نامه و یا یک تلفن از آن تشکر نکردند.

محمد یاراحمدی افزود: به طبع هر فرد دیگری که بخواهد برای سرمایه‌گذاری در این تیم و این شهر و استان وارد شود، با آقای هدایتی به عنوان سرمایه‌گذار قبلی مشورت خواهد کرد و اگر متوجه شود که سرمایه‌گذاری در این استان و این تیم هیچ‌گونه امتیاز و سودی نداشته است، از انجام این کار منصرف می‌شود.

سرپرست تیم گهر دورود خاطر نشان کرد: در استان لرستان باید ساز و کاری ایجاد شود، تا بتوانیم در جذب سرمایه به طور حداکثری عمل کنیم، چرا که امروزه در ورزش سرمایه و منابع مالی بسیار با اهمیت بوده است.

وی افزود: سرمایه‌گذار زمانی در یک استان دیگر ورود می‌کند که به وی امتیازها و قول‌های همکاری داده شود و در عمل نیز این قول‌ها اجرایی شود.

یاراحمد گفت: تیم گهر یا همان داماش سابق با ورود آقای خسروی به عنوان سرمایه‌گذار و ایجاد کارخانه صنایع غذایی در دورود تشکیل شد و آقایان در کنار کار اقتصادی خود به تیم‌داری پرداختند.

گزارش توحید وانشانی

انتهای پیام/2304/ش40/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول