به گزارش خبرگزاری فارس از ملکان، حسینعلی فتحی پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران گفت: در این شهرستان سالانه 250 هزار تن انگور تولید میشود که از این مقدار 3 هزار تن به صورت غوره برداشت میشود.
وی در ادامه افزود: این مقدار غوره به صورت تازهخوری برای مصارف خوراکی و غذاها استفاده میشود و بخشی به صورت سنتی تبدیل به آبغوره میشود.
فتحی ادامه داد: نبود صنایع تبدیلی در شهرستان موجب شده تولید آبغوره به صورت فلهای و سنتی انجام شده و مقدار زیادی از آن به صورت تفاله تلف شود.
وی گفت: احداث صنایع تبدیلی در شهرستان برای یک هزار نفر فرصت شغلی فراهم کرده و با کیفیت خوب محصول غوره امکان صادرات آن به سایر نقاط فراهم میشود.
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی است و دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند است که برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست، همچنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است.
آبغوره در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثهها، درمان چاقی مفرط، درمان بیماری اسکوربوت، درمان سیاتیک و رماتیسم حاد، دفع زردی، دفع حرارت و صفرای بدن و ضدعفونی شدن رودهها، تقویت کبد، برطرف شدن ورم گلو، دفع کرم روده و تقویت معده، درمان پا درد و کمر درد مفید است.
انتهای پیام/60002/ع20/چ3000