به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید شبیر موسوی بیان داشت: با توجه به شروع برداشت پیاز در سطح بیش از 385 هکتار از اراضی پیازکاری شده این شهرستان در سال جاری پیشبینی میشود بیش از 4 هزار و 812 تن محصول پیاز از این اراضی برداشت شود.
وی کیفیت مناسب و خاصیت انبارداری را از مزایای پیاز تولیدی این منطقه اعلام داشت که به مدت طولانی قابل نگهداری در انبار است.
برگزاری کارگاه آموزشی نشا مجدد و پرورش رتون در مازندران
در خبر دیگر این روابط عمومی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران از برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی نشاء مجدد و پرورش رتون در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد.
حسن عنایتی اعلام کرد: این کارگاه آموزشی با حضور رؤسای اداره تولیدات گیاهی و کارشناسان برنج مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی شهرستانها، کارشناسان ستادی و محققان معاونت مؤسسه تحقیقات برنج کشور در سازمان جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی با آخرین دستاوردهای تولید، تغذیه و مبارزه با آفات و بیماریهای زراعت برنج درباره در نشای مجدد و پرورش رتون عنوان داشت و افزود: برنامهریزیها برای تحقق نشا مکانیزه در سطح 20 هزار هکتار و پرورش رتون در سطح 60 هزار هکتار از سوی سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانهای استان به عمل آمده است.
عنایتی ادامه داد: در این کارگاه آموزشی، محققان معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور به ارائه آخرین یافتههای تحقیقاتی درباره زراعت برنج پرداختند و به سؤالات فنی حاضران در کارگاه پاسخهای لازم را ارائه کردند.
وی تصریح کرد: استان مازندران هم از نظر سطح زیر کشت پرورش رتون و کشت مجدد و هم از نظر تولید برنج رتبه اول کشوری را در اختیار دارد.
انتهای پیام/86012/ش/ض1002