رضا عامری امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در استان سمنان افزود: علاوه بر درج مهر دامپزشکی که به عنوان نماد بازرسی دامپزشکی روی لاشه های استحصالی دام مد نظر است، از سالها قبل توسط بازرسین بهداشتی گوشت پس از معاینه لاشه در صورت سلامت آن، بر روی لاشه های استحصالی در کشتارگاه های دام مهری درج میشود.
وی تصریح کرد: بر اساس ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی، نشانه گذاری تکمیلی لاشه دام با استفاده از لیبل نیز بر اساس ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان سمنان قرار دارد.
عامری گفت: طرح مزبور در حال حاضر در کشتارگاه دام شاهرود آغاز شده است و در آینده نزدیک در سایر کشتارگاه های دام استان اجرایی خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در ادامه افزود: با اجرای طرح مزبور، اطلاعات ضروری از قبیل نام کشتارگاه، کد کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضا در Tag یا لیبل الصاقی روی لاشه درج میشود.
عامری افزود: درج سایر اطلاعات اختیاری از قبیل درجه بندی کیفیت لاشه، یا کد و ... نیز در لیبل مزبور امکان پذیر است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ادامه داد: با اجرای طرح مزبور اطمینان مصرف کننده از سلامت گوشت قرمز افزایش مییابد و برای بازرسان اداره کل دامپزشکی نیز امکان نظارت بیشتر بر گوشت قرمز در مراکز عرضه فراهم میشود.
انتهای پیام/2249/ب20/پو3002