به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان غلامحسین شفیعی در همایش راهکارهای تولید محصولات کشاورزی سالم اظهار کرد: تاکنون 21 هزار استاندارد ملی در بخشهای صنعتی، خدماتی و کاربردی تدوین شده است.
وی افزود: در حال حاضر برای تمام محصولات کشاورزی دارای استاندارد، شماره ویژه صادر شده که میزان سموم و کودهای شیمیایی استاندارد را در آن اعلام شده است.
شفیعی از صدور 225 پروانه استاندارد برای محصولات کشاورزی در استان خبر داد و گفت: برای 18 محصول کشاورزی شامل محصولات زراعی، باغی و گلخانهای تولید شده در استان این پروانه صادر شده است.
مدیرکل استاندارد استان اصفهان فعال سازی کلینیکهای گیاه پزشکی را از برنامههای این سازمان برای تولید محصولات سالم غذایی اعلام کرد و گفت: ایجاد این کلینیکها علاوه بر اشتغالزایی میتواند در سالم سازی محصولات کشاورزی و بهبود سلامت مردم نقش داشته باشد.
وی تولید محصولات کشاورزی سالم را حق مسلم مردم دانست و گفت: مطالبه از سوی مردم زمینه تولید این محصولات را در جامعه افزایش میدهد.
در این همایش که با حضور مسئولین اداره کل استاندارد، معاونت غذا و دارو و سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان و جمعی از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و غذایی در سالن همایشهای بینالمللی اتاق اصفهان برگزار شد، استاندارد محصولات ارگانیک و چالشها فرا رو در بخش محصولات کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/2301/ع/ژ1001