اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اتحادیه رستوران داران اصفهان:

نمکدان از میز رستوران‌های اصفهان حذف شد/ روغن مایع جایگزین روغن جامد

رئیس اتحادیه رستوران‌داران استان اصفهان گفت: علاوه بر جایگزینی روغن مایع به جای روغن جامد در طبخ غذا در رستوران‌های اصفهان، نمک نیز از میز رستوران‌ها حذف شد.

نمکدان از میز رستوران‌های اصفهان حذف شد/ روغن مایع جایگزین روغن جامد

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، اصفهان از دیرباز یکی از مهم‌ترین شهرهای تجاری ایران بوده است و در این شهر اصناف و تجار نقش پررنگی را به علت شرایط محیطی و مرکزیت اصفهان در کشور دارند.

یکی از گسترده‌ترین اصناف اصفهان، صنف رستوران‌داران و تالارهای پذیرایی است و سابقه این صنف را می‌توان در سفرنامه‌ها و کتاب‌های به جا مانده از دوره صفویه مانند سفرنامه شاردن، کروسینسکی یا حاجی بلورچی و رساله‌ای که در باب غذا نوشته است پیدا کرد.

حسین ملت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پاسخ به این سوال که آیا در رستوران‌های اصفهان از روغن مایع استفاده می‌شود، اظهار کرد: در تمام رستوران‌های استان اصفهان روغن مایع جایگزین روغن جامد شده است و سعی بر آن داریم که از نمک کمتری در طبخ غذا استفاده شود اما علاوه بر جایگزینی روغن مایع به جای روغن جامد در طبخ غذا نمک نیز از میز رستوران‌ها حذف خواهد شد.

وی در مورد رستوران‌های فرنگی در استان افزود: در استان اصفهان رستوران‌های فرنگی بسیاری تاسیس شده است که این رستوران‌ها غذای فرنگی را با کم‌ترین روغن، نمک و افزودنی‌ها در اختیار مردم قرار می‌دهند.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران در مورد مصرف کاهو و سبزیجات در رستوران‌ها بیان کرد: با توجه به اینکه عامل اصلی وبا سبزیجات است سازمان بهداشت بر آن شد که شرکت‌هایی تاسیس کند که سالادها را استریل شده در اختیار رستوران‌ها قرار دهد، اما پس از مدتی چون کیفیت این سالادها پایین بود مورد استقبال رستوران‌داران قرار نگرفت.

وی در ادامه اضافه کرد: با توجه به استقبال نکردن رستوران‌ها از کاهوهای استریل شده وزارت بهداشت بر آن شد تا از بازنشستگان این اداره برای نظارت درست بر انواع سالادها در رستوران‌ها اقدام کنند.

ملت در مورد نظارت بر قیمت غذاها ادامه داد: در واقع قیمت غذاها به عهده سازمان کنترل نظارت است و ما بنا به نرخ‌های تعیین شده بازرسانی را برای کنترل قیمت‌ها به رستوران‌ها می‌فرستیم، اما قیمت‌های غذا در همه رستوران‌ها ثابت نیست و بستگی به کیفیت و خدمات رستوران دارد.

وی در مورد قیمت غذا که بر عهده سازمان کنترل نظارت است، اضافه کرد: این سازمان در واقع قیمت شش نوع غذایی که بیشتر در سفره ایرانیان طرفدار دارد را تعیین کرده و قیمت بیشتر غذاها با توجه به مواد به کار رفته در آن زیر نظر اتحادیه رستوران داران قیمت‌گذاری می‌شود.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران با بیان این مطلب که آیا رستورانی برای گیاه‌خواران تاسیس شده است، اضافه کرد: با توجه به ازدیاد بیماری‌ها و موثر بودن سبزیجات بر بسیاری از بیماری‌ها بر آن شدیم تا رستورانی در این زمینه تاسیس کنیم، اما این رستوران مورد استقبال قرار نگرفت و پس از گذشت چندی جمع‌آوری شد. 

انتهای پیام/2301/ع30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول