اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در قالب شهرک صنعتی بعثت صورت می‌گیرد

احداث بزرگ‌ترین شهرک صنعتی خاورمیانه در تبریز

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از احداث بزرگ‌ترین شهرک صنعتی خاورمیانه در تبریز خبر داد و گفت: تا پایان امسال زمین‌های این شهرک برای احداث واحدهای صنعتی در اختیار سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی قرار می‌گیرد.

احداث بزرگ‌ترین شهرک صنعتی خاورمیانه در تبریز

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، رضا رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بزرگ‌ترین شهرک صنعتی خاورمیانه (شهرک صنعتی بعثت) در 20 کیلومتری تبریز در مساحتی حدود 10 هزار و 800 هکتار در حال ساخت است.

وی اظهار امیدواری کرد، تا پایان امسال زمین‌های این شهرک برای احداث واحدهای صنعتی در اختیار سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی قرار گیرد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال پایدار برای جوانان، یادآوری کرد: بر اساس برآوردهای اولیه با احداث این شهر صنعتی برای 150 هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

رحمانی تاثیر این پدیده در کاهش برخی مشکلات اقتصادی و اجتماعی منطقه و استان را مثبت ارزیابی و اضافه کرد: تلاش برای تحقق این امر باید در اولویت‌های کاری مسئولان اجرایی استان قرار گیرد.

وی گفت: احداث این شهر صنعتی که به عنوان پایگاهی برای تولید محصولات صادراتی محسوب می‌شود، علاوه بر آذربایجان‌شرقی توانایی زیرپوشش قرار دادن شمال‌غرب کشور و تاثیرگذاری بر اقتصاد آنها را دارد.

وی افزود: نزدیکی به منطقه ویژه اقتصادی سهلان، فرودگاه، بزرگراه‌ها و راه‌آهن از مزیت‌های مهم این شهر صنعتی است که می‌توان با تکیه بر آن‌ها شهر صنعتی بعثت را رونق بخشید.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو با بیان اینکه بزرگترین شهرک صنعتی غرب آسیا در تبریز در حال احداث است، گفت: وجود منطقه آزاد ارس و گمرک سهلان از ظرفیت‌های خوب منطقه است که می‌توان به نحو شایسته‌تری از آن بهره برد.

وی همجواری آذربایجان شرقی با کشورهای منطقه به ویژه کشورهای مشترک المنافع را از دیگر ویژگی‌های قابل توجه آذربایجان شرقی برای توسعه ساختارهای صادراتی و تولیدی استان عنوان کرد.

تبدیل منطقه ویژه اقتصادی سهلان به نخستین بندر خشکی ایران

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: منطقه ویژه اقتصادی سهلان ظرفیت‌های لازم برای تبدیل شدن به نخستین بندر خشکی ایران را دارد.

وی اظهار کرد: قرار گرفتن این منطقه ویژه اقتصادی در نزدیکی تبریز، همجواری با خطوط آهن، فرودگاه بین‌المللی تبریز و جاده ترانزیتی قابلیت این منطقه را برای تبدیل شدن به یک بندر صادراتی افزایش می‌دهد.

وی بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی سهلان تاکید کرد و افزود: وجود نزدیک به 50 هزار متر مربع انبار مسقف محصور، انبارهای ویژه کالاهای آتش‌زا، 590 هزار مترمربع محوطه بارانداز و امکانات موجود در این منطقه ظرفیت‌هایی است که باید به نحو احسن از آنها استفاده کرد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو ادامه داد: طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی سهلان که در دست مطالعه است باید تسریع شده و با دیدی باز و آینده‌نگر مطالعه شود، چرا که این منطقه قابلیت‌های کم نظیری در توسعه اقتصادی و تولیدی دارد.

رحمانی اضافه کرد: تبدیل شدن سهلان به منطقه ویژه اقتصادی باید از هر لحاظ نمود پیدا کند و جامعه نیز از ثمرات آن بهره‌مند شود وگرنه اکتفا کردن به تغییر نام این منطقه اهمیت چندانی ندارد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: منطقه ویژه اقتصادی سهلان در کنار ظرفیت‌های موجود از جمله شهر صنعتی بعثت و شهرک سرمایه‌گذاری خارجی یکی از محورهای توسعه آذربایجان‌شرقی است و باید این ظرفیت‌ها را شکوفا کرد.

وی ابراز امیدواری کرد؛ این مجموعه عظیم که سابقه 45 ساله در انبارداری و توزیع کالای شمال‌غرب را دارد بتواند با استفاده از عنوان منطقه ویژه اقتصادی تحولی عظیم در اقتصاد منطقه ایجاد کند.

انتهای پیام/60002/ع40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول